Glossy kapci prepuzimaju beauty tron. Uz Pat McGrath koja je uradila super sjajne kapke za Valentino i preko 28.000 postova na Instagramu sa haštagom #glossyeyes zvanično možemo reći da su kapci sa odsjajem koji podseća na lateks došli da ostanu.  Ovaj look je deo novog talasa koji predstavlja eksperimentalniju i razigraniju lepotu, koji smo videli i u industriji i online, i bilo da se opredeliš za čistiju i svedeniju varijantu looka ili hrabrije boje, sasvim je sigurno da ćeš ovaj trend pre ili kasnije isprobati.

“Ovaj look je definitivno antipod tradicionalnom makeupu, od kog se u svakom smislu sve više i više odstupa.” složni su vodeći makeup umetnici.
Okej, dakle prisutan je, super popularan i obožavan na revijama, kada ih magične ruke makeup majstora urade, međutim možemo li ovaj look da psotignemo i kod kuće. Apsolutno! I to lakše nego što misliš? Pored toga što postoje senke koje su u formi sjaja i tako se i nanose jednostavnim potezom aplikatorom, postoje i DIY varijante sa kojima možeš da eksperimentišeš u postizanju sjaja. Mešanje senke sa bebi uljem pa nanošenje, nanošenje sjaja za usta na oči ili pak standardno šminkanje regularnom senkom ali sa nešto drugačijim finishom- labelo, ili čak običan vazelin koji se natapka preko.

Svakako ,vodootporna maskara se podrazumeva kao neizostavan finish da bi istakla trepavice i obezbedila da ostanu nedirnute i ne zamazane sjajem. Sačekaj da se sve malo prosuši i spremna si da zasijaš!

View this post on Instagram

"KCA" 🤢 it reminded me of the nickelodeon kids choice awards "slime pranks" or whatever it's called haha – products I used: BASE: * concealer by @p2_cosmetics_official * soft compact powder by @manhattancosmetics BROWS: * transparent eyebrow gel by @dm_alverde EYES: * eyeshadow in 28 by @kikocosmetics * high shine lipgloss by @dm_trenditup | #slimetutorials #makeupinspo #freelancemua #newmua #youngmua #glossylids #glossyslime #glossyeyes #glossymakeup #glossy #greenmakeup #greeneyeshadow #kikocosmetics #easymakeup #nickelodeon #kidschoiceawards #kidschoiceawards2017 #nickelodeondeutschland #abstractmakeup #makeupdonts #texturemakeup #fashionmua #youngmua #muaawesome #theartistedit #muartist

A post shared by Céline (@facethesystem) on

Izvor fotografija: www.instagram.com

Naslovna: @federicadibernardo

Pročitajte još i ovo

Pencil suknje su ponovo cool

Tvoj ultimativni vodič kroz trendove za proleće 2018.

Zaboravi na francuski stil: Skandinavske IT devojke preuzimaju modni tron

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments