Septembar jeste početak jesenje sezone i nekako nam je prva asocijacija na ovaj period jesenja garderoba, mantilići, “otkačene” gumene čizmice, veseli kišobrani, sve onako zabavno i zanimljivo, ali i dalje fashion. Ipak, septembar definitivno jeste i jedan prelazni period koji nam zadaje takve muke kada je u pitanju oblačenje da je to strašno! Ujutru i uveče je hladno, preko dana i dalje toplo… Zato, septembar jeste i period kada ceo dan po rukama vrtimo jaknu jer je ujutru bilo sveže, a realno nam u toku dana i ne treba. Rečju – da poludiš!

Ipak, nije sve tako mračno i sivo kao jesen, jer postoje sjajne, a jednostavne odevne kombinacije koje će nam savršeno “leći” baš za ovaj prelazni period između leta i jeseni, odnosno, za septembar.

Haljina srednje dužine, uz telo, sa dužim rukavima, ili jednobojna ili sa nekim printom pa i prugama, odličan je izbor za blago tople dane, a uz mokasine ili cipele dobićete autfit koji je pun pogodak! E, a pošto je tako promenjivo vreme, teksas jakna će biti odličan dodatak celokupnom look-u.

A ukoliko ne volite kombinacije sa teksas jaknom, dobra ideja uvek leži u – kariranoj košulji. Pomalo rokerski, urbano, a ipak uvek moderno i atraktivno.

Comments