Uh. Prošla je još jedna radna nedelja. Ova je bila baš naporna! Gomila poslovnih sastanaka, razgovora sa klijentima, poziva, mejlova, rokova sa svih strana, a dan traje samo 24 sata. Dobro sam i uspela sve da završim! Još me posle pitaju zašto sam pod stresom… Doduše, na pragu je nova radna nedelja koja će, verujem, biti ista. Zato planiram da se ovog vikenda maksimalno opustim i posvetim sebi. Na kraju krajeva, svakome je potrebno malo vremena da pobegne od svega i svih, zar ne? Kako bismo drugačije napunili baterije i uspeli da završimo sve obaveze ako makar na kratko ne zastanemo, “isključimo” se i jednostavno se zatvorimo u svoja četiri zida?

Ne znam za vas ali meni samovanje ponekad tako prija. Volim da skuvam ukusni biljni čaj, pustim laganu muziku i samo leškarim i gledam u plafon. Na primer. Ili čitam. Ili priuštim sebi lagani spa tretman u kućnoj varijanti. O da. To bi mi sada baš prijalo!

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 10 21 7 Sjajni način da se opustiš ovog vikenda

Priznajem da sam “zaluđenik” kada su u pitanju proizvodi za negu – kreme, mleka za telo, maske za lice… Obožavam da isprobavam nove proizvode i svoje “kućno” uživanje učinim potpunim. Jer, kada se već odmaram “iznutra”, trebalo bi malo računa da povedem i o onome “spolja”, je l’? A kada pomislim na opuštanje vikendom kod kuće, scena u glavi mi je ležerno podignuta kosa, hranljiva maska na licu, bade-mantil… Mmm savršeno!

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 10 21 8 Sjajni način da se opustiš ovog vikenda
Comments