Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Čini se da se svake godine sve više oslobađamo kada je naš izgled u pitanju. U tome nam pomažu kako svetski brendovi, koji sve više poštuju različitosti, ali i brojne ličnosti, koje svoju ne tako lepu privatnost dele sa milionima svojih pratilaca. Čini se da smo prošle godine više nego ikada viđali poznate ličnosti bez šminke ili sa namerno istaknutim nedostacima. To je bilo ohrabrujuće i podržavajuće, svakako. Čini se da nas je prošla godina naučila da treba još više i stvarno, ali najstvarnije da volimo svoje telo i nedostatke koje nas čine jedinstvenim bićem. Ako nas i nije naučila, onda je vreme da u ovoj godini to sve ispravimo.

Da bismo sebi bili lepi i bez šminke, potrebno je da prihvatimo sebe, da se zapitamo šta je to što ne volimo kod sebe, šta nas to muči. Čim istinski zavolimo sebe, promeniće nam se kompletna slika i gledaćemo lepotu iz sasvim drugog ugla. Voleti sebe! To je maksima koja treba da nam bude polazna osnova. I što je najvažnije – treba voleti sebe i mentalno i fizički. Ljubav i nega prema sebi je sve. Kada smo grubi prema sebi, nastaju takvi ožiljci na našoj duši, kojima treba vremena da zarastu, a sve se to odražava i na naš fizički izgled. Zato treba da budemo nežni i fini i ako želimo da budemo lepi, treba da znamo da je nega osnova! 

View this post on Instagram

Mood these days. 🌝💕💛

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

Ulaganje u kvalitetnu negu lica je zapravo najbolja investicija koju sebi možete da priuštite.

Hidratacija na prvom mestu i kreme sa zaštitnim faktorom 

Prvi i trend broj jedan u ovoj godini svakako će biti hidratacija. Preparati za hidriranu kožu će se i te kako prodavati i kupovati u ovoj godini. Ove godine svi zajedno ćemo više voditi računa o hidrataciji. Ako niste znali, nijedna krema, niti jedan drugi preparat neće moći da pruži svoj potpuni potencijal ako koža nije hidrirana. Zatim, znaš i sama, a već se i godinama o tome priča, da štetni UV zraci mogu da naškode ne samo tvojoj koži lica, nego i generalno koži celog tela. I moraš paziti! Minimalno što ti se može desiti kao posledica prevelikog izlaganja suncu je hiperpigmentacija, a da ne govorimo o ostalim jako štetnim i mnogo lošim stvarima. 

View this post on Instagram

You really can’t beat the la weather ❤️🤗

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Proizvodi u manjim pakovanjima 

Ove godine više će se nego ikada voditi računa o ekologiji. Planeta je sve zagađenija i toga su svi svesni. I ove godine bili smo svedoci sve žešće kampanje protiv tog zagađenja. Zato će se ceniti sve više proizvodi u manjim pakovanjima i sa manje plastike ili potpuno bez plastike. Ovo je jasna poruka proizvođačima, kao i velikim trendovima da treba da se menjaju i prilagođavaju prirodi, jer će se to sve više tražiti.

Proizvodi sa prirodnim sastojcima 

Kozmetika bez parabena i alkohola će sve više biti na ceni. Sve smo više detaljniji i sve više brinemo o tome šta nanosimo na svoje lice i zato ćemo i te kako čitati sastojke i kupovati samo one prirodne.

Editors choice