Devojke, na vama je samo da pronađete svoj stil i da pokušate da budete jedinstvene u svojoj jednostavnosti.

Toliko je ideja koje nam stižu sa modnih blogova, ali treba prihvatiti samo one koje idu uz vaš karakter, a nositi stvari koje vam stoje.

U tekstu koji sledi krije se odgovor na sva vaša pitanja, a slike kojima su nas počastile modne blogerke vredne su gledanja, jer su prava inspiracija svima nama da se obučemo drugačije i da pre svega budemo trendi kada krenemo na plažu.

Leto je zvanično počelo i dok bruji sa svih strana, moramo zastati na tren da razmislimo o letnjim kombinacijama.

Svi su ushićeni, a kako meterolozi nagoveštavaju biće ovo još jedna vrela, letnja i zabavna sezona.

Odmori kreću i polako počinje priprema za najlepši deo godine – odlazak na more. Međutim, nije sve baš sjajno i treba se pomučiti da biste zablistale u svakom smislu, pa i stilskom.

To najbolje znaju devojke. Da ne zaboravimo silne pripreme koje čekaju pred jedan ovakav dug put: izbor odeće za plažu, kupaćeg kostima, izbor obuće i ostalih potrepština. Ali, kako za sve ima leka i ovaj problem nije nerešiv, te smo mi pronašli nekoliko inspirativnih slika misleći da ćemo da vam pomognemo da se snađete i izvučete iz problema zvanog “priprema za plažu”. Predstavljamo vam ideje koje nam stižu od najpopularnijih blogerki. Saznajte šta je to što je u trendu, gledajući slike koje slede.

Naravno da u obzir dolaze razne kombinacije poput nošenja šortsa ili možda samo velike majice sa popularnim printom, a ne zaboravite i da ponesete veliku maramu, koja će biti divan ogrtač.

Bila to haljinica ili suknja, nećete pogrešiti, ali je važno da to budu svetle boje, a posebno popularna ove sezone je bela.

143 Škola stila: Autfit za plažu 234 Škola stila: Autfit za plažu 333 Škola stila: Autfit za plažu 424 Škola stila: Autfit za plažu 517 Škola stila: Autfit za plažu 611 Škola stila: Autfit za plažu 78 Škola stila: Autfit za plažu 86 Škola stila: Autfit za plažu 95 Škola stila: Autfit za plažu 104 Škola stila: Autfit za plažu

Violeta Stojanović

Comments