Torbi i cipela nikada dovoljno, zar ne devojke? Dobro, dobro odeće generalno, ali postoji neka posebna manija koja nas obuzima i prodrma celo telo kada vidimo novu torbu. Male, velike, kožne, plastične, fantastične. Sve volimo i sve nosimo. U to ime, red je da vas obavestimo da pastelne boje definitivno imaju svoj momenat sada. Ove boje volimo i inače, setimo se samo svih instagram profila koje pratimo jer fotografije izgledaju tako divno kremasto, jestivo, i podsećaju na sladoled. Međutim ove boje su se sa instagrama preselile i u stvarni svet, u svet mode i kako se čini proleće je pravi trenutak da ih ponesemo i kao aksesoare.

A da se vratimo na početak priče, koji je bolji aksesoar nego kvalitetna, stejtment torba?
Predviđamo da će ti sa prvim zracima pravog prolećnog sunca, već negde početkom marta proraditi želja za letom, suncem i sladoledima, i samim tim će tvom garderoberu biti neophodne torbe u istom tonu. Prada, Joseph, Yuzefi, Miu Miu svi su složni u tome da je bar jedan komad i više nego poželjan i pravo osveženje za svaki outfit.
Dovoljno zavodljive da budu glavni komad bilo kog stajlinga, dovoljno prilagodljive da podnesu svaki eksperiment. Da, pastelne boje su definitivno naš najbolji prijatelji ove sezone. 

Comments