H&M sa velikim zadovoljstvom otkriva da je legendarni fotograf Žan-Pol Gude uradio fotografije za KENZO x H&M kampanju u kojoj se pojavljuje sedam različitih, poznatih ličnosti i aktivista – Iman, Rozario Doson, Chance the Rapper, Rjuići Sakamoto, Kloi Sevinji, Suboi i Ickuahtl Martines. Kolekcija će premijerno biti prikazana 17. oktobra, dok će u prodaji biti dostupna od 3. novembra u radnji u Knez Mihailovoj ulici, kao i u više od 250 H&M prodavnica širom sveta.

Žan-Pol Gude zaslužan je za neke od najuticajnijih modnih i muzičkih fotografija nastalih u proteklih pet decenija. Gude je radio u svom prepoznatljivom stilu na KENZO x H&M kampanji, koja će se pojaviti u štampanim medijima kao i na bilbordima.

HM KENZO Jean Paul 015 B sRGB 72dpi 1 Slavni Žan Pol Gude zvanični fotograf kampanje KENZO x H&M

Volimo da radimo sa našim idolima, a Žan-Pol Gude je prava legenda. Njegove fotografije za KENZO x H&M kampanju su neverovatne i u njima se prepoznaje osobenost, pozitivnost i sloboda koju ova kolekcija poseduje“, kažu Kerol Lim i Umberto Leon, kreativni direktori kompanije KENZO.

Rad sa H&M-om, Kerol i Umbertom na kampanji KENZO x H&M prava je avantura. Volim taj stav koji su uneli u celu kampanju, kao i njihovu mladost, energiju, duhovitost i stil,” rekao je Žan-Pol Gude.

U KENZO x H&M kampanji učestvuju: Iman – supermodel, aktivistkinja i osnivačica IMAN kozmetike, Rozario Doson – glumica i aktivistkinja, jedna od osnivačica Studija 189, Chance the Rapper – hip-hop umetnik, Rjuići Sakamoto – muzičar i kompozitor, Kloi, Sevinji – glumica, Suboi – reperka, Ickuahtl Martines– aktivista i vođa pokreta Čuvari Zemlje.

 

Comments