Poznato vam je da postoji zakon privlačenja – kosmički principi više nisu skriveni od javnosti, a svako ko razume kako oni funkcionišu, može da ostvari dobrobit za sebe, rukovodeći se tim principima.

Jedan od najupotrebljivijih zakona Univerzuma, jeste zakon privlačnosti, koji se zasniva na privlačenju uzajamno sličnih energija. Uostalom, poznata izreka “kakve su ti misli, takav ti je život” isto je što i “što zračiš, to privlačiš“. Evo kako da osvestiš ono čime zračiš i da svesno privučeš energije ostvarenja svojih želja.

Važna su osećanja

Pored misli, koje imaju svoju snažnu zračeću (i privlačnu) energiju, osećanja su takođe veoma važna. Zapravo, osećanja imaju snažniju energiju od misli, a Univerzum čita naša osećanja. Možeš da razmišljaš i priželjkuješ neke događaje u svom životu, ali ako ta razmišljanja nisu praćena adekvatnim osećanjima – ako zapravo strahuješ od promena koje bi ostvarivanje tvojih želja unelo u tvoj život, ili sumnjaš u svoju snagu da izneseš te promene i osećaš se nesigurno, uplašeno i zbunjeno, misli nemaju podršku osećanja, nego su sa njima u suprotnosti. Pošto emocije imaju jaču energiju, Univerzum će odgovoriti na njihova zračenja – pa će se materijalizovati i potvrditi vaši strahovi i sumnje, umesto da se osnaži vaša želja. Kada vam preporučuju da zamislite uspeh koji želite da postignete, instrukcija je – zamisli kako se osećaš ispunjeno, trijumfalno, radosno, uzbuđeno, kao da se to već dogodilo. Kada se osećate kao pobednik, onda u svoj život privlačite pobedničku energiju.

Comments