Najpre bi valjalo razjasniti sam pojam – šljokičasti strobing. Možda već i znaš, možda i ne, ali strobing je tehnika nanošenja hajlajtera koja podrazumeva isticanje ključnih tačaka na licu diskretnim sjajem uz koji tvoje lice dobija neverovatnu svežinu i blistavost. Hajlajter se nanosi na jagodice, ispod obrva, ali i sasvim malo na bradu i iznad gornje usne. Svakako, jagodice su nekako ključne za postizanje tog željenog efekta. Kada se strobing spoji sa šljokicama koje su u slučaju praznika i dočeka Nove godine u velikoj meri dozvoljene, dobijamo zanimljivi praznični beauty trend koji se trenutno visoko kotira kao “must try”. Evo kako bi šljokičasti strobing izgledao u praksi:

Jagodice

Dakle, na sam vrh jagodica nanosiš hajlajter ali i malo više šljokica za još sjajniji efekat. Budući da je reč o jagodicama, savet je da odabereš šljokice koje su neutralne boje, a klasični srebrnasti sjaj je uvek dobar izbor. Neće se toliko primećivati, a tvoje lice će svakako izgledati blistavije, svežije i lepše. 

strobing 1 Šljokičasti strobing je praznični beauty trend #1 strobing 2 Šljokičasti strobing je praznični beauty trend #1
Comments