Za par dana ulazimo u maj mesec i vreme je da i zvanično počnemo da razmišljamo o tome kako da prolećnu garderobu prilagodimo višim temperaturama, ali i o letnjim stajlinzima!

Pred nama je dugo toplo leto i čeka nas toliko avantura: žurke do zore, letnji festivali, šetnje vrelim asfaltom ili prijatnijom obalom reke, bazeni, plaža, primorski gradovi… Uživanje u najavi! Ovo je pravo doba godine da iskažemo svoju “wild-child” stranu ličnosti, isprobamo nove trendove i prilagodimo ih ličnom ukusu.

U fokusu ove prolećno-letnje sezone su neizbežne prugice, koje izgledaju smelije nego ikada; novi osvrt na romantični stil u kom definitivno nećeš izgledati kao devojica; gola ramena koja odišu suptilnom zavodljivošću i retro-cool garderoba koju jednostavnim stajlingom možeš “prebaciti” iz proleća u leto!

Zato smo skoknuli do novootvorene Funky Buddha radnje u Big Fashion shopping centru jer ko bolje može da isprati i ponudi nam nešto zanimljivo od pomenutih trendova od brenda koji promoviše slobodu, muziku, zabavu, putovanja i kulturu?! Dodaj na to i činjenicu da tokom ovih prvih dana nakon otvaranja do 7. maja, svi novi kupci dobijaju i loyalty karticu koja donosi 20% popusta na celokupan asortiman Funky Buddha, reći ćemo samo – shopping zabava može da počne!

Smeli “pruga” printovi

Retko koja devojka ne voli da nosi komade sa pruga printom! Međutim, leto je za smele kombinacije i “vrišteće” boje. Odvaži se i probaj nešto drugačije. Ovaj autfit je idealan za letnje festivale ili žurke na plaži, a do tada zanimljiv Funky Buddha crop-top upari sa boyfriend džinsom i espadrilama, za opušten i cool gradski stajling!

funky1 1 Smelo, romantično i retro: Trendovi sezone koji će te očarati + kako da ih nosiš!

Nova romantika

Zaboravi na čipku, pastelne nijanse i nežno lepršave haljine. Nova strana romantičnog i ženstvenog stila “u prevodu” znači svedenost i minimalizam. Takvu ležernost možeš postići u ovoj Funky Buddha haljini, a kaiš je aksesoar koji potvrđuje da jedan detalj može da promeni ceo autfit! 

fb1 Smelo, romantično i retro: Trendovi sezone koji će te očarati + kako da ih nosiš!
Comments