Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Meseci hladne zime, koja je čini nam se trajala i duže nego što smo navikli, uticali su na naše raspoloženje, a hladni vazduh oštetio je i našu kožu, isušio je. Dok su prvi tragovi proleća i više nego dobrodošli, koži je potrebno malo dodatne pomoći. Zato nam ovog proleća Avon donosi 30 narandži u jednoj bočici, lansirajući novi Vitamin C serum u okviru svoje Anew linije.

Novi Vitamin C serum predstavlja bogat izvor vitamina C, moćnog antioksidanta koji pomaže da koži vratite prirodni i mladalački sjaj. Dok slobodni radikali napadaju naše zdrave ćelije u telu i koži i oštećuju ih, čime se ubrzava starenje kože, vitamin C ih u tome sprečava. Zahvaljujući jedinstvenoj, patentiranoj formuli sa 10% stabilnog vitamina C, serum aktivno deluje na kožu obezbeđujući maksimalnu revitalizaciju – od prve do poslednje kapi.  

Vitamin C serum 1 Snaga 30 narandži u samo jednoj bočici!

“Vitamin C je esencijalni hranljivi sastojak mlade kože, ali ga naše telo nažalost ne proizvodi, zbog čega se apsorbuje iz spoljnih izvora, kao što su hrana i kvalitetni dodaci prehrani. Kod žena, nivo apsorpcije opada sa godinama i zato je novi Anew Vitamin C serum koji nam Avon donosi, pravi moćni saveznik svake žene. Pored svojih prednosti koje ima u borbi protiv bora i  finih linija na licu, povećavava proizvodnju kolagena i poboljšava teksturu same kože, a vrlo je jednostavan za upotrebu. Dovoljno je naneti jednu do dve kapi na očišćenu kožu, pre korišćenja kreme”, izjavila je dr dermatolog Tamara Maravić.

Vitamin C serum dostupan je po ceni od 1490 dinara u Avon brošuri od 21. marta, kao i na www.avon.rs

Editors choice