Nema devojke koja kao mala nije nosila sve one sitne šnale za kosu koje joj je mama kačila za pramenove kao luda kako bi, logično, bila što slađa. Da, tada smo te šnalice isinski mrzele i jedva smo čekale da budemo dovoljno velike da ih “prerastemo” i počnemo da nosimo jednostavne frizure, puštene kose, bez ikakvih ukrasa. Ali, onda se modi desilo ovo – svi trendovi iz osamdesetih i devedesetih počeli su jedni za drugim da se vraćaju, a mi smo se našle u dilemi: da li nam se ovo sviđa ili…?! Ona druga dilema je doduše bolja: šta kada ti se nešto nije sviđalo kada si bila mala i zaklela si se sebi da to više nikada nećeš uzeti u ruke, a onda se baš taj trend “povampiri” i tebi se on sada dopada? Malo te je sramota zbog sebe? Stidiš se, ali kasi ipak prinosiš ono što ti se sada baš dopada kako bi platila i sva srećna otrčala kući? Pa dobro, ljudi i stavovi se menjaju, baš kao i trendovi!

Na primer, ako smo preživele helanke, čokere i oversize teksas jakne u kombinaciji sa retro džinsom sa dubokim strukom, hoćemo li preživeti šnale u obliku leptirića?

leptir7 Šnale za kosu u obliku leptira se vraćaju u modu, ali izgledaju bolje nego tokom devedesetih! leptir8 Šnale za kosu u obliku leptira se vraćaju u modu, ali izgledaju bolje nego tokom devedesetih! leptir9 Šnale za kosu u obliku leptira se vraćaju u modu, ali izgledaju bolje nego tokom devedesetih!
Comments