5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/3

Neke stvari karakteristične za muško ponašanje, rezon i imaginaciju, nisu opštepoznate, koliko god se pričalo o urođenim razlikama među polovima. A o razlikama se priča da bismo bolje razumeli jedni druge, iako često izgleda da se razlike navode da bi se utvrdilo ko više vredi.

Oni često sanjaju horore

Noćne more imamo svi, a u njima su obično smrt, proganjanja, osećanje straha i teskobe pred nečim nevidljivim i neizrecivim. Za muške noćne horore karakteristični su snovi o prirodnim katastrofama i ratovima – poplave, zemljotresi, bombe i puške i osećanje užasa. Žene češće sanjaju sukobe i proganjanja koja se tiču njih lično, njihovih ličnih odnosa, a muškarci češće sanjaju horore koje im priređuje “viša sila”. Ako su ipak ratovi i katastrofe tema tvojih noćnih mora, verovatno imaš ono što se kod žena zove “muški mozak”. Ili bar onaj njegov deo koji se odnosi na strah od nemogućnosti da zaštitiš sebe i bližnje od prirodnih sila i ratova.

Kad im nešto ispadne, muškarci se savijaju, a žene čučnu da bi to podigle

Oni će se verovatno i zapertlavati u tom neugodnom položaju, pravih kolena, presavijeni na pola, dok im se krv sliva u lice – osim ako nisu suviše debeli da bi to mogli da izvedu. U tom slučaju, malo rašire noge, zauzmu košarkaški stav, sa jednom rukom na butini, dok drugom podižu nešto s poda. Žene obično čučnu i to prilično diskretno i elegantno, a pretpostavlja se da je to uglavnom zato što nose suknje i što su naučene da nije pristojno da isturaju zadnjicu savijajući se, ili da šire noge da bi održale ravnotežu.

Editors choice