5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

1/3

Neke stvari karakteristične za muško ponašanje, rezon i imaginaciju, nisu opštepoznate, koliko god se pričalo o urođenim razlikama među polovima. A o razlikama se priča da bismo bolje razumeli jedni druge, iako često izgleda da se razlike navode da bi se utvrdilo ko više vredi.

Oni često sanjaju horore

Noćne more imamo svi, a u njima su obično smrt, proganjanja, osećanje straha i teskobe pred nečim nevidljivim i neizrecivim. Za muške noćne horore karakteristični su snovi o prirodnim katastrofama i ratovima – poplave, zemljotresi, bombe i puške i osećanje užasa. Žene češće sanjaju sukobe i proganjanja koja se tiču njih lično, njihovih ličnih odnosa, a muškarci češće sanjaju horore koje im priređuje “viša sila”. Ako su ipak ratovi i katastrofe tema tvojih noćnih mora, verovatno imaš ono što se kod žena zove “muški mozak”. Ili bar onaj njegov deo koji se odnosi na strah od nemogućnosti da zaštitiš sebe i bližnje od prirodnih sila i ratova.

Kad im nešto ispadne, muškarci se savijaju, a žene čučnu da bi to podigle

Oni će se verovatno i zapertlavati u tom neugodnom položaju, pravih kolena, presavijeni na pola, dok im se krv sliva u lice – osim ako nisu suviše debeli da bi to mogli da izvedu. U tom slučaju, malo rašire noge, zauzmu košarkaški stav, sa jednom rukom na butini, dok drugom podižu nešto s poda. Žene obično čučnu i to prilično diskretno i elegantno, a pretpostavlja se da je to uglavnom zato što nose suknje i što su naučene da nije pristojno da isturaju zadnjicu savijajući se, ili da šire noge da bi održale ravnotežu.

Editors choice