Otvaranjem novog šoping centra Rajićeva, Beograd je upotpunio svoj portfolio vrhunskih italijanskih modnih brendova u našoj prestonici. MIAMAYA Fashion Concept Store u luksuznom i elegantnom enterijeru koji se prostire na 750m2 predstavlja najnovije kolekcije poznatih svetskih brendova Red Valentino, Emporio Armani, Love Moschino, Marina Rinaldi, Marella, Pennyblack i Twinset.

Red Valentino je mladalačka linija Valentina koja nastoji da spoji street style i couture kreirajući look koji je uvek kreativan, inovativan i jedinstven.

unnamed 1 Sofisticiran i elegantan: Novi modni koncept luksuznih brendova

Emporio Armani – elegantan sudar raznolikosti i kontrasta sa grafičkim elementima koji ističu individualnost i karakter žene.

Love Moschino koji svaku kolekciju osveži novim mladalačkim cool detaljima, interesantnim printovima i neizostavnim motivom srca.

unnamed 2 Sofisticiran i elegantan: Novi modni koncept luksuznih brendova

Twinset namenjen je senzualnoj i dinamičnoj ženi, sa kombinacijama koje grade kosmopolitski ali istovremeno jedinstven stil.

Weekend Max Mara je lifestyle linija Max Mara Grupe. Stvorena 1984. godine kao kežual kolekcija za dane vikenda – što nam samo ime sugeriše – robna marka se brzo razvijala tokom godina da bi danas postala brend sa specifičnim identitetom.

unnamed 3 Sofisticiran i elegantan: Novi modni koncept luksuznih brendova

MIAMAYA svojim potrošačima dovodi i nove brendove iz MAX MARA Grupe – Marina Rinaldi, Marella i Pennyblack.

Marina Rinaldi predstavlja prekretnicu u modnoj industriji jer je prva na svetu koja kreira kolekcije za žene sa naglašenim oblinama.

unnamed 4 Sofisticiran i elegantan: Novi modni koncept luksuznih brendova

Savremena žena, koja radi, putuje i ima mnogo obaveza, u luksuznim Marella kolekcijama uvek može da pronađe idealnu kombinaciju pogodnu za posao, avanturu ili večernji izlazak.

Pennyblack stavlja akcenat na suprotnosti, koje su često neočekivane kreirajuci aksesoare i garderobu za noć i dan.

unnamed Sofisticiran i elegantan: Novi modni koncept luksuznih brendova
Comments