Tema osme epizode L’Oreal Paris Master Classa je kreiranje Soft Glam Makeup looka. Oficijelni šminker L’Oreala Paris, Marko Nikolić, zajedno sa Ninom Milović, kreativnom direktorkom i suosnivačem WANNABE Magazine-a i WANNABE Media kreativnog studija, govoriće o tome kako možemo kreirati ovaj popularni look koji će istaći našu ženstvenost i učiniti da izgledamo glamurozno.

Ovaj look možemo postići korišćenjem mat i sedefastih senki. Sedefaste nijanse će istaći određene delove oka i učiniti izgled blistavijim, dok mat senkama možemo potamneti i vizuelno “smanjiti” delove kapka koje želimo da korigujemo.

Za kreiranje ovakvog izleda možete koristiti senke u različitim nijansama, ali preporučujemo burgundi tonove koje će dodatno doprineti glamuroznosti.

Spoljašnje uglove oka uokvirujemo tamnijom senkom, dok na unutrašnjem delu oka koristimo svetlije nijanse. Kod ovog izgleda je bitno da senke dobro izblendamo, kako bi se stopile i kako ne bi bilo jasnih i vidljivih linija.

Intenzitet senke možemo povećati dodavanjem krejona koji je u istom tonu kao i sama senka, a na kraju ceo izgled kompletiramo nanošenjem crne intenzivne maskare koja će dodatno istaći oko.

Na usne nanosimo ruž tapkanjem, kako bi, takođe, sve delovalo nežno i stopljeno, a na kraju možemo naneti i sjaj sa svetlucavim srebrnim česticama.

Umesto rumenila, možete dodati tečni hajlajter u boji koji će dodatno istaći jagodice i lice učiniti blistavijim. Hajlajter možete naneti i na kapke, kao i na usne.

Spisak korišćenih proizvoda:

L’Oreal Paris Eye Go Wild paleta senki

L’Oreal Paris Le Liner Signature ajlajner (Rose Latex)

L’Oreal Paris Unlimited maskara

L’Oreal Paris Matte Lip Crayon ruž u olovci (114 No Fig Deal)

L’Oreal Paris Woke Up Like This tečni hajlajter (Watermelon)

Loreal Paris Infallible Never Fail sjaj za usne (460 All Iced Out)

340A9004 3 scaled e1614096168534 Soft Glam Makeup Look (LOreal Paris Master Class)

Produkcija: WANNABE MEDIA

Comments