Siva zona, kako sam je nazvala jeste, onaj momenat kada pitate drugaricu šta ima novo, kako je Mr.Right, a ona odgovara kao iz topa, ma super je sve, prava mala idila. Kako vam priča odmiče iz sata u sat, iz dana u dan, stvari se odvijaju u pravcu suprotnom savršenstvu, kako to odjednom? E, u tome i jeste problem, kada svakoga dana imate prilike da budete iskreni prema svojim prijateljima, kako vam je  ponekad, možda i žao što ste solo, a oni vas hrabro bodre, ma nije to ništa strašno, pomislite u stvari, ko je zaista nesrećan u celoj priči? Priče o savršenom partneru, savršenoj vezi, braku ne postoje, priznajte, nije to ništa strašno, gore je ono što se farba, žargonski rečeno, od onoga što je golim okom vidljivo.

Bapske priče koje su se ispostavile kao istinite Solo, pa šta?

Stoga da olakšam devojkama koje veruju u bajke, jer sam i sama bila jedna od tih, pažljivo preispitajte partnerske odnose u vašem okruženju, videćete i same da je bela zona sigurna zona, ma koliko vam se činilo da ne možete da se nosite sa usamljenošću, želite idilu, stop! Nemojte se zavaravati, nije to ono što vama treba, potrebna vam je ljubav, ne paravan, pravi muškarac, da, ali ne budite sa nekim po svaku cenu. Solo devojke se razlikuju od onih koje su u vezi, po tome što ne moraju da trpe, da bi bile voljene, ne moraju da farbaju stvari bojama, koje im ne stoje, kod njih je sve jasno, solo su pa šta?


Alex Anđelković – Zaljubljenik u umetnost, kad god ima priliku želi da podeli svoje impresije sa drugima, da zaintrigira druge da je makar malo zavole. Umetnost – “Čaroban svet” – njena definicija.

Comments