SoMo Borac powered by Httpool lansirao je SoMoCast – podkast serijal u kojem će se predstaviti učesnici digitalne ekonomije u Hrvatskoj. U suradnji s 24sata, gledaoci će u podkastu saznati tko su i što rade uspešni preduzetnici i upoznati nove, inovativne poslovne modele koji su u srcu digitalne ekonomije.

Sagovornici će u SoMoCastu otkriti kako posluju, koju vrednost donose na tržište, te kakvi su im planovi razvoja. Digitalizacija zahvata sve delove ekonomije i društva i ovo je retka prilika da bliže upoznamo neke od najzanimljivijih hrvatskih i regionalnih kompanija. SoMoCast pratite svakog utorka u 10 sati uz zanimljive goste i moderatora Nikolu Vrdoljaka iz agencije 404.

SoMoCast 1 SoMo Borac predstavlja podkast serijal SoMoCast

“SoMoCast ima zadatak predstaviti firme i pojedince koji čine digitalnu ekonomiju. Digital je najoptimističniji, najzanimljiviji, najnapredniji i najpotentniji dio gospodarstva. Kroz SoMoCast upoznaćemo super ljude, zanimljive poslovne modele i nešto naučiti od njih kako bi nas svake godine bilo sve više i kako bi radili sve bolje stvari”, rekao je Nikola Vrdoljak.

Gost prve epizode SomoCasta je Dejan Donev, direktor digitalnog poslovanja Erste banke. Gledaocima je otkrio što je KEKS Pay, kako je nastao i kakvi su mu planovi za budućnost, kao i što su sve popularniji superapps. Osim toga, Donev je dao i svoj osvrt na fintech u regionu- njegovo trenutno stanje i prilike koje donosi budućnost te objasniti kako proizvod poput KEKS-a lansirati unutar korporacije.

Nikola Vrdoljak i Dejan Donev 1 SoMo Borac predstavlja podkast serijal SoMoCast

SoMoCast možete pratiti na Youtube kanalu te platformama Spotify, Deezer i Apple podcasts. Pretplatite se i na SoMo newsletter kako biste bili u toku s najvažnijim vestima iz sveta digitala. SoMo Borac powered by Httpool najvažnija je regionalna nagrada koja okuplja zajednicu digitalnih marketingaša iz cele regije. Jubilarna 10. dodela nagrada održaće se 11. novembra u Zagrebu, budite deo događaja koji okuplja najveću digitalnu zajednicu na jednom mestu i osigurajte svoju ulaznicu.

Comments