– Sony-jevo potvrđeno tehnološko umeće predstavlja robustan i prefinjen dizajn, kao i neverovatnu jednostavnost upotrebe novog Xperia™ E4 telefona

– Odličan izgled i zvuk sa velikim qHD ekranom od 5 inča, sa IPS-om za najbolji ugao gledanja, ali i visok kvalitet audio reprodukcije uz zabavnu muzičku aplikaciju – PartyShare

– Izdržljiva baterija od 2300mAh koja će trajati i do dva dana, uz inovativni Ultra STAMINA režim

– Dostupan u crnoj i beloj boji, sa različitim, prilagodljivim temama kako bi odgovarao stilu svakog korisnika

Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) danas predstavlja novi Xperia™ E4 pametni telefon, koji nudi jednostavnost upotrebe, zabavu na velikom ekranu i moćnu bateriju u okviru visoko-kvalitetnog, ali dostupnog dizajna.

“Sa Xperia E4 telefonom hteli smo da ponudimo ljudima Sony-jeve premium karakteristike – uz neuporedivu lakoću korišćenja, a po veoma konkurentnoj ceni” – rekao je Toni MekNalti, potpredsednik Value Category Business Management-a u Sony Mobile Communications. “Sa jednostavnom strukturom, fantastičnim ekranom i dvodnevnim trajanjem baterije, uspeli smo da stvorimo uređaj za zabavu u pokretu, koji će raditi gde god da ste.”

12 E4 Lifestyle Sony Mobile Communications predstavlja Xperia™ E4 pametni telefon

Jednostavnost upotrebe od trenutka kada upalite svoj pametni telefon

Xperia E4 napravljen je tako da uživate u jednostavnosti korišćenja pametnog telefona i lako pristupite svojim omiljenim aplikacijama.

Sa Xperia E4 telefonom veoma lako ćete moći da ispunite sve svoje dnevne prioritete zbog izdržljive baterije koja traje dva dana.

Hvatanje savršenog trenutka kamerom nikada nije bilo jednostavnije, uz automatsko prepoznavanje scene, ali i dodatne funkcije za retuširanje fotografija, kao i aplikacije kamere – sve kreirane tako da vam pruže mogućnost pravljenja savršenih fotografija uz minimalni trud.

Kako bi vam pomogao da dobijete najviše što možete od svog pametnog telefona, Xperia E4 dizajniran je tako da podešavanja možete menjati brže nego ikada ranije; dovoljno je samo da u status bar-u kliknete na tab “brza podešavanja”. Jednostavan sistem ažuriranja omogućava vam da uvek imate lak i brz pristup najnovijim ali i najboljim dostupnim softverima.

Za sve one koji do sada nisu imali priliku da koriste Xperia telepfone, prelazak sa drugog Androida, iOS ili Blackberry uređaja biće veoma brz i lak. Xperia™ Transfer aplikacija omogućava vam prenos kontakata, fotografija, aplikacija, muzike, poruka, bookmarks-a ali i mnogo više, i to bez muke ili brige da ćete izgubiti bilo koji važan podatak.

Comments