Iz ponude Wannabe Shop-a danas izdvajamo:

soping ponuda dana budite elegantne kolaz Šoping ponuda dana: Budite elegantne

Narukvica HelenaDia napravljena je od dvostrukog brušenog lanca boje zlata, staklenih perli šampanj boje i perli boje zlata. Odličan je izbor ako želite da svojoj odevnoj kombinaciji date notu glamura i veličanstvenosti.

Haljina Sabra sa čipkanim detaljima i kaišićem boje zlata odličan je izbor za večeru ili piće sa prijateljima. Možete je nositi i sa ravnim i sa sandalama sa potpeticom, dok ćete joj savršen akcenat dati zanimljivim komadom nakita.

Minđuše Dve šmizle predstavljaju veličanstven komad nakita napravljen za devojke od stila. Ponesite ih uz malu crnu haljinu ili neku drugu elegantnu odevnu kombinaciju i izgledaćete besprekorno.

Japanke Šafran odličan su izbor za sve žene od stila. Odlično stoje i sa haljinom i sa kombinacijom šortsa i majice, a uz to su i veoma udobne za nošenje.

Suknja Wannabe Collection bele boje idealna je za večernji izlazak ili neku svečanu priliku. Ponesite je sa elegantnom bluzom ili košuljom, upotpunite je kvalitetnim nakitom i izgledaćete savršeno.

Sandale Šafran predstavljaju stajliš izbor za sve devojke koje vole da budu primećene. Ponesite ih u svakodnevnoj ili večernjoj varijanti i, verujte nam, nećete se pokajati.

Comments