Iz ponude Wannabe Shop-a danas izdvajamo:

soping ponuda dana glamur na prvom mestu kolaz Šoping ponuda dana: Glamur na prvom mestu

Narukvica HelenaDia predstavlja impozantan komad nakita sačinjen od staklenih perli u bojama plemenitih metala, zlatnog štrasa sa cirkonima i sitnih staklenih perli raznih boja. Sa ovim komadom nakita na rukama izgledaćete veoma glamurozno.

Haljina Wannabe Collection odličan je izbor za sve devojke koje žele da budu primećene. Idealna je za predstojeće jesenje dane, jer ćete u njoj izgledati kao prava dama.

Ogrlica HelenaDia je još jedan glamurozan komad nakita koji vam danas predstavljamo. Ponesite je sa elegantnom malom crnom haljinom i izgledaćete kao prava filmska diva.

Japanke Šafran sa mašnicom kao detaljem predstavljaju veoma ženstven odevni komad. Odličan su izbor za sve devojke koje žele da izgledaju trendi, a da im ujedno bude udobno u obući koju nose.

Suknja Wannabe Collection nežnoplave boje stajliš je izbor za sve devojke koje vole da nose mini suknje. Možete je nositi i u svakodnevnoj i u večernjoj varijanti, jer se odlično kombinuje sa svim odevnim komadima.

Sandale Šafran sa cirkonima idealne su za svečanu varijantu kada vam se noge umore od nošenja štikli. Mogu se nositi i uz kratku i uz dugu haljinu, jer su veoma praktične, a ujedno i ženstvene i elegantne.

Comments