Iz ponude Wannabe Shop-a danas izdvajamo:

soping ponuda dana i sportski i elegantno kolaz Šoping ponuda dana: I sportski i elegantno

Sat s.Oliver zeleno-plave boje odličan je izbor za sve devojke od stila. Možete ga nositi i sa sportskom i sa elegantnijom odevnom kombinacijom, jer će svakoj od njih dati poseban pečat.

Haljina Sabra predstavlja pravi damski odevni komad. Možete je poneti i na poslu i u opuštenoj šetnji gradom, a ako je upotpunite stajliš cipelama i adekvatnim nakitom, postići ćete sjajan izgled.

Minđuše Dve Šmizle predstavljaju veoma diskretan, ali efektan komad nakita. Odlično stoje u svim prilikama, bile one formalne ili neformalne.

Patike Šafran bledoroze boje odličan su model da njime upotpunite svaku sportsku kombinaciju. Odličan su izbor i ako želite da postignete izgled koji je sportsko-elegantan.

Haljina Sabra je odličan izbor za opuštenu šetnju gradom ili odlazak na kafu sa drugaricom. Možete je poneti i sa ravnim, i sa sandalama sa potpeticom, a dobro stoji i sa elegantnijim papučama.

Patike Šafran sive boje predstavljaju veoma stajliš i moderan izbor za sve devojke koje vole da im bude udobno u obući koju nose. Ponesite ih sa teksas šortsem i majičicom i izgledaćete fenomenalno.

Comments