Iz ponude Wannabe Shop-a danas izdvajamo:

soping ponuda dana kezual varijanta kolaz Šoping ponuda dana: Kežual varijanta

Patike Šafran bele boje predstavljaju odličan izbor za svaku kežual varijantu. Mogu se nositi i sa šortsem, i sa suknjom, i sa haljinicom, jer su veoma praktične i uvek u trendu.

Bluza Sabra zanimljivog printa predstavlja stajliš izbor za sve devojke koje vole da prate modu i budu u trendu. Možete je poneti i u dnevnim i u večernjim varijantama.

Patike Šafran bež boje predstavljaju još jedan stajliš izbor obuće za kežual varijante. Možete ih poneti uz različite odevne kombinacije, jer su veoma udobne, a ujedno i veoma trendi.

Minđuše Dve Šmizle predstavljaju veoma diskretan komad nakita, a ujedno su i veoma ženstvene. Ponesite ih uz neku zanimljivu odevnu kombinaciju, jer sa njima nećete izgledati kitnjasto, već sasvim odmereno.

Haljina Sabra idealan je odevni komad za svakodnevnu šetnju gradom. Možete je poneti sa papučama, sandalama ili elegantnijim patikama i izgledaćete fenomenalno.

Minđuše Dve Šmizle sa cirkonima ljubičaste boje odličan su izbor za sve devojke koje vole da nose diskretan nakit. Ponesite ih uz klasičnu odevnu kombinaciju, jer će joj ovaj komad nakita dati svu potrebnu upečatljivost.

Comments