Iz ponude Wannabe Shop-a danas izdvajamo:

soping ponuda dana poslovno i elegantno kolaz Šoping ponuda dana: Poslovno i elegantno

Sat s.Oliver bele boje, sa detaljima zlatne boje možete nositi u svakoj prilici. Idealan je modni detalj, zato što je veoma elegantan, a ujedno i prilagodljiv različitim prilikama.

Kombinezon Wannabe Collection sa zlatnim kaišem predstavlja odevni komad koji morate imati u svom garderoberu. Idealan je za svečanije prilike i u njemu ćete izgledati savršeno.

Papuče Šafran sa detaljem u vidu mašnice odličan su izbor za sve devojke koje žele da budu primećene. Ponesite ih uz neku zanimljivu letnju haljinicu i izgledaćete ženstveno i šik.

Ogrlica Dve Šmizle predstavlja impozantan komad nakita koji možete poneti ako želite da postignete glamurozan izgled. Ponesite je uz elegantnu haljinu i, verujte nam, bićete primećene gde god da se pojavite.

Sako Wannabe Collection idealan je izbor za sve poslovne žene. Možete ga poneti sa pantalonama i elegantnom bluzom, ili suknjom i košuljom. Šta god da odaberete, izgledaćete besprekorno.

Japanke Šafran predstavljaju odličan model za svaki dan. Iskoristite ove tople letnje dane da ih ponesete uz opuštene odevne kombinacije dok šetate gradom ili uživate u kafi sa drugaricom.

Comments