16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Iza vas su godine šopingovanja, znate šta vam stoji, znate šta vam treba, znate gde to da pronađete, ali ipak se opet nađete okruženi bespotrebnim komadima garderobe. Kako uvek uspete da napravite grešku, probali ste, bili ste sigurni da će ići super uz onu pastelnu košulju. Jednostavno je, sigurno negde pravite grešku. Proverite gde, jer se sigurno nalazi na ovom spisku koji smo pripremili za vas.

U šoping kada nema gužve

Ukoliko idete u šoping posle posla ili predavanja, to i nije baš najbolja odluka. Iz jednostavnog razloga, umorni ste i tada je veća gužva. Prema tome mnogo bolja odluka jeste da se u potragu za odgovarajućim krpicama bacite u prepodnevnim satima ili u vreme ručka.

Probajte svaki komad

Ok, znamo da se nema uvek vremena, ali takođe znamo i da ste u zabludi ako ste uvereni da će vam neki komad garderobe odgovarati samo pri pogledu na njegovu veličinu ili broj. Probajte, uvek probajte. To je praktično zlatno pravilo šopinga.

embedded dont buy without trying on Šopingmanija: Greške koje su No No

Juriš ka odeljenju sa sniženim cenama

Greška. Kao prvo iz razloga što postoje velike šanse da upravo ovde potrošite najveći deo novca, a kasnije zažalite kada ugledate nešto što vam se zaista dopada po višoj ceni. Onda sledi vraćanje garderobe, opet probavanje. Ne gubite vreme na ovako nepotrebne momente. Kao drugo, uvek se na kraju ispostavi da je pametnija odluka novac potrošiti na nešto što je skuplje, a stoji vam savršeno.

Proverite rok vraćanja

Jedna od najvećih grešaka kada se radi o šopingu jeste trenutak u kom potpuno zaboravljate na činjenicu da za vraćanje garderobe postoji određeni rok. Probali ste, ali niste baš sigurni, videćete kada dođete kući, uvek možete da vratite. Ok, ali ne zaboravite do kada morate da vratite, da ne bi bilo nepotrebnih frustracija za koje ste sami krivi.

Ne i ne, ne vodite dečka u šoping

Možda će se i ponuditi sam, a vi ćete se oduševiti, ali na kraju se uvek ispostavi da je to velika greška. Njemu će zasigurno u jednom momentu dosaditi i to će vam jasno staviti do znanja, a vi ćete avaj, biti tek u pola potrage.

embedded Buying Without Thinking of Your Closet Šopingmanija: Greške koje su No No

Noćni onlajn šoping

U gradu ste snimili devojku u savršenoj haljini i čini vam se da je to upravo ona koju ste zapazili pri izlasku iz H&M-a pre koji dan. Odlično, znate gde je, idite tamo sutra. Kada pospani i pripiti sednete za komp u potrazi za garderobom, to će uglavnom rezultovati gorkim kajanjem sutradan ujutru i vrlo verovatno minusom na vašoj kartici.

Niko ne zna šta vam stoji bolje od vas samih

Prodavačica će vas uvek ljubazno pitati da li vam treba pomoć pri izboru, naročito ako primeti da ste neodlučni. Najveća greška koju možete da napravite dok se lomite između dva modela, jeste da dopustite da prodavačica donese odluku umesto vas. Posle ćete je proklinjati, ali ona je samo htela da pomogne, a na vama je da odlučite.

Kupiću nešto potpuno drugačije

Ok, oduvek ste želeli crvene kožne pantalone, i naleteli ste na jedne fantastične, ali razmislite, gde i kada ćete ih nositi? Neće biti te prilike i nećete imati sa čim da iskombinujete ovaj komad koji će na kraju samo zauzimati mesto u ormanu.

Maja Bunčić 

Editors choice