Kao uvertiru za veliki koncertni spektakl u beogradskoj Hali sportova 11. decembra 2014. godine, popularni sastav Van Gogh, uz podršku Amstela, prijatelja koncerta, organizovao je jedinstveno druženje u centru Beograda. Grupa koja je nedavno dobila još jedno MTV priznanje, priredila je nezaboravni performans brojnim gostima, koji su imali priliku da uživaju u idealnom spoju hladnog Amstela i odlične muzike.
Sound of Amstel i Van Gogh1 Sound of Amstel: Vreme je za   Van Gogh!
„MTV nagrada je značajno priznanje za nas. Najbolji rezultati i najsjajniji uspesi zahtevaju vreme kao garanciju kvaliteta, a kada slavimo, mi slavimo u društvu prijatelja. Prijateljstvo sa Amstelom bazira se na poštovanju istih, proverenih, vrednosti“, rekao je Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda Van Gogh.
Proslava druge MTV nagrade za najbolji bend u regionu i najava koncerta u Hali sportova upriličena je izvođenjem nekoliko novih pesama, kao i već kultnih, veoma popularnih hitova jednog od najpoznatijih domaćih rok bendova.
Sound of Amstel i Van Gogh4 Sound of Amstel: Vreme je za   Van Gogh!
Jedinstvena muzička platforma Sound of Amstel, predstojećim rok spektaklom grupe Van Gogh, prirediće brojnim obožavaocima ovog sastava jedinstveno iskustvo uživanja u dobroj i kvalitetnoj muzici. Vreme je da se kvalitetno potroši vreme.
Vreme je za prave stvari. Vreme je za Van Gogh koncert!
Comments