Southern Soul Festival održaće se po drugi put na Velikoj plaži u Ulcinju, od 26. do 29. juna. Tokom četiri festivalska dana, preko 40 renomiranih izvođača iz regiona, Evrope i sveta pojaviće se u “D’olcinium Kite Club”-u i podeliti sa publikom najbolje zvukove soul, jazz, disco i house muzike, te ostalih srodnih žanrova. Posetioci festivala uživaće u čak 70 sati muzičkog programa.

ssf 2014 20 44 promo 0305 Southern Soul Festival Montenegro 2014.

U objavi prvog dela ovogodišnjeg line upa, Southern Soul Festival otkriva sam vrh izvođača koji promovišu kombinovani ukus soul, jazz i elektronske muzike:

Džajls Piterson (UK), Omar (UK), Tošio Macura pres. Heks (JAP), Osjunlade (USA), Šuja Okino (JAP), Kjodai (ESP), Patrik Fordž (UK), Lefto (BEL), Rita Maija (POR).

Gilles Peterson Southern Soul Festival Montenegro 2014. Omar Southern Soul Festival Montenegro 2014. southern soul 2013 Southern Soul Festival Montenegro 2014.

Ograničen broj online ulaznica za posetioce sa Ex-YU prostora i crnogorske državljane uveliko se nalazi u prodaji. Komplet ulaznica za četiri dana mogu se kupiti u pretprodaji za samo 39 EUR. Ulaznice se mogu kupiti direktno na https://www.entrio.hr/event/southern-soul-festival–1238.

U subotu, 3. maja 2014, u beogradskom klubu “20/44” održaće se promo žurka Southern Soul festivala, a gost je kanadski DJ Leksis (Montreal), vlasnik labela Music Is My Sanctuary, koji je nastupao prošle godine na prvom izdanju ovog festivala. Domaća podrška su Brka, Phillie P (Mystic Stylez) i Spacewalker. Ovo je ujedno i izuzetna prilika da se nabave karte po nižim cenama.

southernsoul fest 2013 Southern Soul Festival Montenegro 2014.

Southern Soul Festival je svojim prvim izdanjem, prošle godine, stavio Crnu Goru na muzičku mapu sveta. Netaknuta priroda i okolina plaže “D’olcinum Kite Club”-a, pažljivo birani izvođači i prijateljska atmosfera, pokazali su se kao pun pogodak za posetioce, ali i lokalnu zajednicu koja je prepoznala viziju Festivala. Odličan odziv gostiju iz cele Evrope rezultirao je širenjem dobrog glasa, pa se ovog leta očekuju i posetioci sa drugih kontinenata.

Blizina četiri aerodroma (Tivat, Podgorica, Dubrovnik i Tirana) i železničke stanice Bar, svakodnevna konekcija sa Italijom preko luke Bar, kao i blizina hrvatskog auto-puta, omogućuju brz i jednostavan transfer.

Više informacija na:

www.southernsoulfestival.com

https://www.facebook.com/SouthernSoulFestival

Comments