Ako si verni Tik-Toker, odnosno ako ti je Tik-Tok postao glavna zanimacija u prethodnom periodu, onda si sigurno čula za #nightgown challange. Ako i nisi primetila, rado ćemo ti objasniti. U pitanju je jedan od vrlo zaniljivih čelindža, posebno nama malo starijima i nama koji ne pripadamo generaciji Z. Naime, radi se o tome da devojke snimaju videe u spavaćicama njihovih mama i baka – dakle vitage spavaćica.

Spavaćice nikada i nisu izašle iz mode, verovatno i tebe ascoiraju na neku posebnu eleganciju, udobnost i bajke. Spavaćice zaista bude neki dobar osećaj, posebno ako su onako raskošne, sa raznim detaljima, čipkom, svilene i nežne. 

I ne, nisu spavaćice odjednom postale tako popularne, samo zbog Tik-Toka. I pre samih videa, kojih sada ima na hiljade, spavaćice su počele da se pojavljuju u nekom zaista drugačijem obliku. Odnosno, devojke su počele da ih nose i u formalnijim prilikama, na ulicama, počele su da se pojavljuju na modnim revijama kao sastavni deo outfit-a. I to je ono što nam se sviđa kod novih spavaćica. To što su toliko jedinstvene i lepe, da lagano mogu da prođu kao jedna sasvim obična haljina! Slična situacija je i sa kućnim haljinama, odnosno sexy bade mantilima, međutim, o tome neki drugi put.

Klasične bele spavaćice

Spavaćice idealne za letnje noći, ali i letnje večeri. Opuštene, svilenkaste, sa čipkom ili bez nje. Mogu biti i od nekih malo grubljih materijala, kako biste bili sigurni da se, ukoliko izađete u njima, one neće provideti. U svakom slučaju, spavaćice su i napravljene tako da budu udobne, a prava je kombinacija ukoliko ujedno izgledajau sexy, pristojno i udobno. Zato kada u grad izađemo u haljinama, koje potencijalno mogu biti i spavaćice, možemo da se osećamo zaista kraljevski, jer pored nežnog dodira, one zaista savršeno stoje i doprinose gracioznosti, a ujedno i seksipilu. 

Lepršave i sa prelepim dezenima 

Lepršave, puf i sa prelepim dezenima spavaćice su one koje definitivno osvajaju dnevne varijante. Niko nikada ne bi rekao da je reč o haljini, kojoj je prvobitna namena bila da bude spavaćica ili možda ne. Mnoge haljine bile su upravo inspirisane spavaćicama i imaju neke elemente, ali su prevashodno napravljene za “spoljnu” upotrebu. Sve te haljine koje su između haline i spavaćice zapravo predstavljaju pravu nežnost u jednom komadu. 

Comments