Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Ako si verni Tik-Toker, odnosno ako ti je Tik-Tok postao glavna zanimacija u prethodnom periodu, onda si sigurno čula za #nightgown challange. Ako i nisi primetila, rado ćemo ti objasniti. U pitanju je jedan od vrlo zaniljivih čelindža, posebno nama malo starijima i nama koji ne pripadamo generaciji Z. Naime, radi se o tome da devojke snimaju videe u spavaćicama njihovih mama i baka – dakle vitage spavaćica.

Spavaćice nikada i nisu izašle iz mode, verovatno i tebe ascoiraju na neku posebnu eleganciju, udobnost i bajke. Spavaćice zaista bude neki dobar osećaj, posebno ako su onako raskošne, sa raznim detaljima, čipkom, svilene i nežne. 

I ne, nisu spavaćice odjednom postale tako popularne, samo zbog Tik-Toka. I pre samih videa, kojih sada ima na hiljade, spavaćice su počele da se pojavljuju u nekom zaista drugačijem obliku. Odnosno, devojke su počele da ih nose i u formalnijim prilikama, na ulicama, počele su da se pojavljuju na modnim revijama kao sastavni deo outfit-a. I to je ono što nam se sviđa kod novih spavaćica. To što su toliko jedinstvene i lepe, da lagano mogu da prođu kao jedna sasvim obična haljina! Slična situacija je i sa kućnim haljinama, odnosno sexy bade mantilima, međutim, o tome neki drugi put.

Klasične bele spavaćice

Spavaćice idealne za letnje noći, ali i letnje večeri. Opuštene, svilenkaste, sa čipkom ili bez nje. Mogu biti i od nekih malo grubljih materijala, kako biste bili sigurni da se, ukoliko izađete u njima, one neće provideti. U svakom slučaju, spavaćice su i napravljene tako da budu udobne, a prava je kombinacija ukoliko ujedno izgledajau sexy, pristojno i udobno. Zato kada u grad izađemo u haljinama, koje potencijalno mogu biti i spavaćice, možemo da se osećamo zaista kraljevski, jer pored nežnog dodira, one zaista savršeno stoje i doprinose gracioznosti, a ujedno i seksipilu. 

Lepršave i sa prelepim dezenima 

Lepršave, puf i sa prelepim dezenima spavaćice su one koje definitivno osvajaju dnevne varijante. Niko nikada ne bi rekao da je reč o haljini, kojoj je prvobitna namena bila da bude spavaćica ili možda ne. Mnoge haljine bile su upravo inspirisane spavaćicama i imaju neke elemente, ali su prevashodno napravljene za “spoljnu” upotrebu. Sve te haljine koje su između haline i spavaćice zapravo predstavljaju pravu nežnost u jednom komadu. 

Editors choice