Ako ste mislili da su ženska moda i automobili dve potpuno nespojive stvari, pogrešili ste. Dizajneri ženske obuće najbolje demantuju ovu tezu. Jedan od najpoznatijih primera  jesu cipele dizajnirane od strane Tim Kupera (Tim Cooper), inspirisane ekskluzivnim Lamborghini Gallardo Spyder modelom automobila. Iako cipele i automobil veoma međusobno, ipak postoje jedna očigledna razlika. Automobil košta 260.000 američkih dolara, a cipele 100 puta manje.

Lamborghini Gallardo Spyder 2006 800x600 wallpaper 01 Spoj nespojivog: automobili i štikle lamborghini superleggera shoes 834x1024 Spoj nespojivog: automobili i štikle

Slično se dogodilo sa automobilom Opel Agila, koji je dizajner Luka Stapers (Luca Stappers) koristio kao inspiraciju. Iz toga su proizašle plave Opel cipele, koje su se prodavale u Holandiji u okviru promotivne kampanje za dotični Opel Agila model.

opel agila 1 Spoj nespojivog: automobili i štikle Luca Stappers za opel Spoj nespojivog: automobili i štikle

Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Comments