Pravo da vam kažem, fešn magazine, nemam nešto vremena, ispašće mi vime. Kud na ovu temu, baš pozvaste mene, nevino čeljade i to puno treme. Ko je vama reko’, da zrikam na pare, ma ja samo volim kad za mene mare. Stariji il’ mlađi, to sad nema veze, volim kad me timari i posluži meze. Kad se lepo nakrkam, želudac mi skiči, onda lakše podnosim, da se podam čiči.

Slika113 Sponzoruša sam, tim se dičim, sad ću Dijor da opičim

Hobi - devize usred krize

Pošto sam se najela, mogla bih u šoping, Vitnon da me vidi, pošto sam mu doping. Kad u Guči uđem, da cipele kupim, čiča kešom plati, nije da su skupi. S Donatelom starom, uvek mećem botoks, moderne smo mačke, nju sizn kolekšn. U Versaće uđem, bahato i drsko, kusur da mi vrate, Donatela kučko. Gabanu kad vidim, sva se nešto stresem, valjda samo ne volim fešn seka perse. Dolče mi je gotivan, mada i on prima, karticu od čiče, nikad ne odbiva. Fendi tašne furam, naravno iz radnje, pa čik sada recite, da li su vam gadne. Armani me moli, ‘aljinu da kupim, a ja kao neću, šatro su mi skupi. Kavali mi kaže, daj sestro navali, a meni u ruci baš novčanik fali. Šanel mi je kul, baš nekako grupi, njega uvek mećem u parku na klupi. Moderna sam mačka, to je jasno valjda, volim kad mi kupi nju sizn Prada. Kod domaćih švalji, ne kupujem često, mora da se zna, gde je njima mesto.

Kako vi to mislite, čime se ja bavim, starleta sam jašta, samo haos pravim. U klub kad  me zovu, ja se kao nećkam, naučila mala, prvo da se cenka. Kada u klub dođem, starletiranja radi, moje dupe vole i stari i mladi. Mladi su mi simpa, al’ čiča je pravi, volim kad me on sa pitonom davi. Moja tezga maco, prilično je skupa, paparaco slika tamo gde je rupa. Na naslovnoj stalno seva moja guza, baš sam u problemu, nečija sam muza. Ma ne šeta mene tamo neki lik, ja mu lično pokažem skroman cenovnik. Emisiju vodim, kao zvezda mega, postala sam hit, nit’ ustala nit’ legla.

Radim po principu samo keš end keri, nekad jetru plahnem, s pravi Bladi Meri. Kada nema čiče, naručujem vodu, uvek rado privlačim, galantnu gospodu. Oni plate piće radi moje guze i znam da ste ljubomorne, krenuće vam suze. Nisam vam ja kriva što ste krš i grob, svaki čiča voli da mi bude rob.

Eto ekskluzive, fešn magazine, da li mogu konačno da opustim vime. Stvarno sam se smorila, i baš niste svesni, kol’ko mene smaraju ove ispovesti. Eto sada odoh, dobili ste dosta, ‘ajde sada prestanite da ne budem prosta. Znam da ću vam faliti, al’ biće boljih dana, još će da vas smara vaša mačka Đana.

Izvori fotografija: balleralert.com, fabulouslybroke.com


Vesela veverica – krije identitet jer je to kul. U slobodno vreme je manijak i alkoholičarka i stidi se toga. Manekenka da postane – samo to želi.

Comments