Svi znamo za izreku “u zdravom telu zdrav duh”. Svest o tome da je bar dva puta nedeljno neophodno vežbati kako bismo, održali ne samo formu već i dobro raspoloženje, vrlo je rasprostranjena. Afiniteti se razlikuju. Neko voli da trenira u teretani, neko voli da pliva, neko voli da se takmiči ili da je deo tima, dok se sve više nas odlučuje za sportove na otvorenom. Međutim, potreba za adekvatnom i kvalitetnom opremom je zajednička kako bi doživljaj tokom rekreacije bio potpun.

Intersport Miodrag mitja Bogdanovic 6934 Sport kao stil života a ne kao obaveza

Široki spektar sportova za muškarce, žene i decu, kao i raznovrstan asortiman čini Intersport idealnom destinacijom za nabavku sporstke opreme. Edukovani prodavci, svojom stručnom uslugom i savetima pomoći će vam da odaberete baš ono što vam treba. Izbor brendova i artikala oduševiće sve one koji se profesionalno, reakreativno ili amaterski bave sportom. Sve što vam treba za skijanje, trčanje, planinarenje, fitnes, biciklizam, plivanje, rolanje, borilačke sportove, tenis, kao i timske sportove, možete naći u Intersportovim prodavnicama širom Srbije. Intersport prati potrebe potrošača i stoga je svoju ponudu konstantno širi kako bi u svakom trenutku ponudio najbolje. Pored više od 100 svetskih brendova, u asortiman ove sezone uključeni su i Ziener, Deha, Tenson, Craft, Garmin i Isostar. Najveći izbor brendova i sportskih kategorija ima prodavnica u Mercator centru u Beogradu, koja od oktobra predstavlja novi oblik kupovine i pomera granice u standardima prodaje sportske opreme.

Intersport Miodrag mitja Bogdanovic 6956 Sport kao stil života a ne kao obaveza

Poverenje koje Intersport gradi već 15 godina, od kada posluje u Srbiji, čini da se broj prodajnih objekata iz godine u godinu povećava. U godinama koje dolaze biće otvoreno još 15 prodavnica, a za one koji vole da kupuju “iz fotelje” od sada je dostupna kupovina putem interneta.

Zato nemojte čekati, uradite nešto za sebe. Do dobre linije i raspoloženja ne treba vam mnogo, a Interpsort će vam pomoći u tome.

Intersport Miodrag mitja Bogdanovic 0950 Sport kao stil života a ne kao obaveza

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments