Armani Exchange – Posle više od 200 radnji koje su otvorene širom sveta i Beograd se može pohvaliti da je bogatiji za novi modni brend iz Armani Groupe, upravo zahvaljujući Sportina Group-i kao prvom frašiznom partneru za Evropu. Namenjen je mlađoj populaciji, sa fokusom na italijanski chic unutar ležerne, svakodnevne mode. Kolekcija donosi mladenački duh novih generacija – zanimljiv dizajn, konstantne modne inovacije, vrhunsku praktičnost i nosivost, idealni odnos cene i kvaliteta. U ponudi je niz atraktivnih, casual i sportskih artikala sa naglaskom na outerwear odevne kombinacije, koje će sigurno oduševiti i najzagriženije modne kritičare u Beogradu.

unnamed Sportina Group u Rajićevoj Shopping Centru otvorila 3 radnje

Sportina – 7. po redu radnja ovog multibrend koncepta u Srbji, ali ovog puta izmenjenog i ekskluzivnog enterijera. Klijente očekuje pravo modno carstvo kvalitetnih materijala i dizajna kakvo nije viđeno do sada kod nas. Svetski poznati modni kreatori su baš izabrali novu Sportinu za izložbu svojih najboljih kreacija, što je čini premium radnjom. Na rafovima nove Sportina radnje uživaćemo u modnim komadima sledećih brednova: BOSS, POLO RALPH LAUREN, EXTON, BARLEYCORN, 883 POLICE , DEDICATED, UGG, TOSCA BLU, VICENZA, GIOSEPPO, PARFOIS, FRACOMINA, MORGAN, SUPERDRY, JACK&JONES, TOM TAILOR, MARX, SUPERGA, ONLY, uz TRUSSARDI JEANS i MICHAEL KORS modne dodatke. Svaki modni sladokusac pronaći će trendi komade koji se odlično kombinuju sa klasičnim modelima, a koji ističu individualnost i posebnost.

unnamed 1 Sportina Group u Rajićevoj Shopping Centru otvorila 3 radnje

Esprit – već druga radnja ovog brenda u Beogradu, verodostojnog kvaliteta. Esprit motiv, od osnivanja 1986. godine u Kaliforniji je “We want to make you feel good to look good”. I danas neguje svoju mladost i svežinu. Jednostavnost i lakoća bile su i ostale su vodilja ovog modnog brenda, koji se bavi stvarnim ljudima i društvom. Esprit kolekcije karakteriše odličan kvalitet, slobodne i moderne kreacije, dominiraju prirodni materijali i odgovorna proizvodnja. Esprit, kojeg obeležava odličan kvalitet i savremeni modni dizajn je namenjen svima koji cene dobar dizajn i kvalitetne materijale.

unnamed 2 Sportina Group u Rajićevoj Shopping Centru otvorila 3 radnje
Comments