Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

Otvorivši svoja vrata prvom Sport Vision modnom performansu, beogradski Belexpocentar sinoć bio je centar sportsko-modnog spektakla. Tim povodom, brojnim poznatim ličnostima i ljubiteljima sporta predstavljeni su prolećni modeli obuće i odeće kao i sportski, ali i lifestyle trendovi za novu sezonu. U fokusu su bili koncepti Sport Vision Grupe – Buzz, Tike!, Sport Vision, Extra Sports i Run’n More.

Sportsko modni spektakl u znaku Sport Vision a Sportsko modni spektakl u znaku Sport Vision a

Pored velikog broja ljubitelja sportske odeće, revija regionalnog lidera u sportskog maloprodaji ugostila je zavidan broj poznatih ličnosti, među kojima su bili i modeli Vlada Vuksanović i Danijela Dimitrovska, novinari Zoran Baranac i Petar Janošević, blogerka Tamara Ćosić. Modnom pistom prošetali su i instagrameri Nela Bunčić, poznatija kao Jugoslovenka i Marko ĐurićĐura Fiskultura, Inspektor Blaža,  glumice Jelena Gavrilović, Dragana Mićalović, Tamara Dragičević i Marina Ćosić, freestyle fudbaler Đota i košarkaš Tricky, a za vrhunsku atmosferu svojim performansima pobrinuli su se reperi Senidah, Cobi, Fox, Mili, Reksona, Surreal i pevačica Angellina. Deo ovog svojevrsnog performansa bili su gejmeri i košarkašice Crvene zvezde, košarkaši Partizana, fitnes i cross fit instruktori kao što su Jasmina Aleksandrov i Marija Ranisavljević.

Dragana Micalovic Sportsko modni spektakl u znaku Sport Vision a Inspektor Blaza Sportsko modni spektakl u znaku Sport Vision a Jelena Gavrilovic Sportsko modni spektakl u znaku Sport Vision a Tamara Dragicevic Dragana Micalovic Sportsko modni spektakl u znaku Sport Vision a Vlada Vuksanovic Sportsko modni spektakl u znaku Sport Vision a

Promocijom nove kolekcije, Sport Vision je visoko podigao letvicu u postavljanju novih sportskih i lifestyle trendova. Raznovrstan katalog sportske odeće i obuće sadrži širok dijapazon najjačih svetskih sportskih brendova, među kojima su i Nike, adidas, Champion, Reebok, Under Armour, New Balance, Umbro, Ellesse i mnogi drugi, a ova široka ponuda dostupna je u čak devet zemalja regiona u kojima Sport Vision posluje.

Angelina Sportsko modni spektakl u znaku Sport Vision a Coby Senidah Sportsko modni spektakl u znaku Sport Vision a Mili Coby Fox Surreal Senidah Sportsko modni spektakl u znaku Sport Vision a Senidah Sportsko modni spektakl u znaku Sport Vision a

Editors choice