Ono što je Anna Wintour za Veliku Britaniju, to je Anna Dello Russo za Italiju, doduše, obe su u celom svetu poznate kao modne ikone čijem se sudu bespogovorno veruje. Pa ipak, dok je Anna Wintour prilično klasična i odmerena u svom modnom nastupu, Anna Dello Russo je više raspoložena da začini stvari i ponese nešto što sasvim sigurno mnogi ne bi mogli da iznesu, pa čak ni da osmisle! Ovo je verovatno posledica toga što, kako se priča, Anna svaki svoj stajling osmišljava i po nekoliko meseci unapred, a kako ne voli da nosi istu stvar dva puta, logično je da stalno mora da obnavlja zalihe garderobe i kombinuje ih na nove, drugačije i što originalnije načine.

Dok se istinski oduševljavamo influneserkama koje redovno kombinuju stvari koje su već nosile praveći drugačije autfite, jer realno, pre se možemo poistovetiti sa nečim takvim, duboko u sebi se divimo Anni koja ima toliko odeće, obuće i nakita da sve to čuva u posebnom apartmanu koji je tik do onog u kojem živi. Mislim, zamisli to da nikad, nikad ne obučeš neki komad više od jednom! Da li je to raj? Za Annu svakako jeste.

Anna Dello Russo je još kao mala znala da će biti ovo što je danas – modna ikona i strastveni kolekcioner odevnih komada i modnih dodataka kojoj je odeća religija i koja nikada nije želela da bude kul – ona je želela da bude moda. Pa, ne bih se složila sa tim da nije kul, ali bih se zato složila sa tim da jeste moda. Jer, kada iza sebe imaš impresivnu kolekciju odevnih kombinacija koje je svako barem jednom pokušao da iskopira, a svaki tvoj “modni” korak se budno prati 24/7, onda sasvim sigurno znaš da si nešto posebno. I da je tvoj san ostvaren!

Preko 1.5m Instagram pratilaca svakodnevno prati Annine unikatne kombinacije, a iako bi možda očekivala da se ona svakodnevno šepuri u raskošnim haljinama i ekscentričnim šeširima, poznata modna novinarka i te kako ume da nas iznenadi krajnje ležernim kombinacijama u kojima čak možemo sebe da zamislimo – ono stvarno.

Odabir boja i printova pokazuje da Anna prati trendove, ali da ih prilagođava svom stilu. Otprilike, za Annu jednostavne kombinacije, kao što su one crno-bele, ne postoje. Uvek je neophodno ono nešto što će ih začiniti i istaći u gomili koja prati iste trendove. Crveni leopard print, možda?

Balenciaga je uvek dobra ideja, baš kao i tipično jesenji karo dezen.

Redemption haljina je nešto na šta smo navilli kada je Anna u pitanju – ženstveno, posebno, raskošno… Šteta što je ovo ljubav samo za jedno veče!

Comments