#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

SPP: Drugarice i drugovi, ovo su naše plavuše

SPP: Drugarice i drugovi, ovo su naše plavuše

Prethodni tekst iz serijala “SPP” možete pročitati ovde.

Vodeća na ovoj listi, predsednica, novopečena gospođica (po ko zna koji put) Mara Kočić. Mara je prava predstavnica ova partije. Nikada je nećete videti bez šminke, frizure, raskošne toalete. Savesna majka, verna ljuba (ona doslovno voli do poslednjeg dinara). Pored lova na muževe širom sveta, u slobodno vreme se bavi naplaćivanjem alimentacije, softbolom (softball), istraživanjima u rudnicima soli, pisanjem ljubavne poezije, a od skora je pokrenula i svoju modnu liniju u domenu zaštite na radu. Uporna, vredna, principijelna i jestivo volumenizirana, prava žena za ovu zemlju! Prototip Srpkinje dvadeset prvog veka – Mara!

SPP1 SPP: Drugarice i drugovi, ovo su naše plavuše

Ona donosi promene

Druga, ali ne i manje sposobna, na ovoj listi, gospođica Staša Belanac.

Iako po godinama mlada, Staša ima zavidno iskustvo u hendlovanju s lakim, a teškim muškarcima. Njene grudi su uvek ustremljene ka visinama, dok glasom i stasom, muškarca tera da poput delfina zaroni u nepregledne dubine mora, zarad njene ljubavi. Poseduje izuzetne moći ubeđivanja, a kao glavno oružje (osim grudi) ima ubojiti plač. Uvek je dobro i ponekad deluje kao da u njoj postoje dve osobe. Ta veština će joj u velikoj meri pomoći pri ubeđivanju stranih investitora i delegacija (njenim suzama se veruje!).

Treća članica ove partije, markantna, britkog jezika, visokog morala i oštrog njuha da prepozna pravog biznismena, Stanislava Gogić. Sa njom nema cile-mile, ko joj stane na put, obračunava se sa njim  bez kompromisa! Njene veštine zavođenja su veoma radikalne, često i makijavelističke (priča se da je par puta rasturala brakove, tako što je ostavljala haltere ispod dušeka), ali uvek urode plodom. Definitivno, najbolji izbor za moralno posrnuće naše nacionalne politike.

Naš narod kaže; “Bez starca, nema udarca”, a kako se SPP-ovke bore za socijalnu i pio pravdu građanki (botoks, silikon, liposukcija i zatezanje kože na knjižicu), gospođa Svetlana Ančić je unapred bila viđena na njihovoj izbornoj listi, čak i od strane samog naroda. Što zbog toga što je jedna od pionirki ove partije, što zbog veza u jednoj, nama bliskoj i bratskoj drzavi (a nama takvi, sa vezom i znanjem, najviše i trebaju), što zbog svoje samostalne i veoma uspešne filmske produkcije vrhunskog kvaliteta i velike gledanosti, ova žena je pravi model sredovečne SPP-ovke, dvadeset prvog veka.

Ove četiri, pre svega mudre i bistre žene, obećavaju da će biti uspešne u politici, kao što su i u svojim privatnim životima. Voluminizirane, bujnih grudi, uvek doterane i plave, baš onakve kakva i treba da bude Srpkinja dvadeset prvog veka, neodoljiva svakom muškarcu.


Stevica Svetozar Rajčetić je rođen u pravim godinama, ali u pogrešno vreme. Za sebe tvrdi da je savršeno nesavršenstvo i potpuna negacija onoga kakvim ga ljudi vide. Živi u Beogradu, ali je duhovno uvek u Novom Sadu i možete videti njegovu siluetu kako sedi na zidinama Petrovaradina, zamišljeno gleda ka mostovima na Dunavu… Njegova poruka čitateljima i svim prijateljima glasi “In vino veritas”.

Editors choice