*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

SPP – srpski pokret plavuša

SPP – srpski pokret plavuša

Dame i gospođo, desilo se! Konačno su i one ustale, odlučne u svojoj nameri da sruše predrasude, lupe šakom o sto, zapuše usta nevernim Tomama i povedu ovu zemlju u pravom smeru, ka plavom. Srpski pokret plavuša – za promene do poslednjeg pramena, bilo veštačkog ili pravog plavog!

Pstar Blonde 1280X960 SPP   srpski pokret plavuša

Njihovo vreme dolazi

Za šta se bore, zalažu, šta nam nude i ko su te liderke koje nude preporod, samo za vas, Wannabe Magazine se po prvi put bavi politikom (ali na svoj način, dakle najbolji).

SPP je stranka koja je naprosto morala da se pojavi. Plavuše, kao takve, uvek su bile predmet podsmeha u društvu. A zašto? Zato što je za njih lepota, stvar od vitalnog značaja? Zato što su im volumeniziranost poprsja i kose na prvom mestu? Užasi nerazumevanja i malograđanštine! Lider ovog pokreta je Mara Kočić. Žena, majka, kraljica. Sve sa 35 godina. Da je ona bila na čelu raznih delegacija, umesto nekog muškarca, naša zemlja bi cvetala! Svojim bujnim poprsjem, uvek volumeniziranom kosom i šarmom, svaki problem rešava na najbrži i najkraći način. Nema tog policajca koga ona nije odgovorila od pisanja kazne, niti prodavca u butiku koji joj nije spustio cenu cipela!

E sad, zamislite čitavu armiju takvih žena u poseti kod predsednika neke države. Da li mislite da bi se iste vratile neobavljenog posla? Naravno da ne bi! Uz minimum razgovora, otkrivanjem svojih atributa i veštinom manipulacije, donele bi našoj zemlji veliku dobit!

Opširniju analizu stručnog kadra očekujte u nastupajućim danima, sada da čujemo za šta se one zalazu i kakve promene žele da nam uvedu.

Na prvom mestu, zalažu se za smanjenje cena i ukidanje PDV-a na ugradnju silikona, farbi za kosu, maskara, strane garderobe i obuće (ako ovo ne kupi ženske glasače, ne znam šta će!).

Žena kao žena mora da bude lepa. Na prvom mestu sebi lepa, pa tek onda muškarcu. Zadovoljna žena – zadovoljan muškarac. Zadovoljan muškarac – uspešan muškarac. Eureka!

Drugo, uvođenje šminkanja kao obaveznog predmeta i u osnovnoj i u srednjoj školi. Lepa nacija, kao što mi generalno i jesmo, zaslužuje i dobar make up. Plavuša koja drži do sebe, nikada neće izaći iz kuće, a da nije tip-top, sve i da ide do prodavnice. Sada sigurno mislite “Čekaj, kakve to veze ima sa ovim?”. E, pa ima! Nedopustivo je ići u javnost kao strašilo ili lutka iz kineskog tržnog centra. Nedopustivo! Mora da se zna red!

Treće. Oformljavanje tajne organizacije za traženje muževa sa dobrom perspektivom. Neće više srpska žena da se venčava sa goljom! Ne ide! U planu je izrada registra sa svim mogućim (ne)dostupnim milionerima i milijarderima širom zemlje i sveta, te će se isti i vrbovati kako za prelazak u pravoslavstvo, tako i za ulaganje što u bračnu zajednicu, što u našu privredu.

Da li je iko ikada podneo takvu žrtvu zarad zemlje od cara Lazara naovamo? Nije! Al’ plavuše su spremne! One hoće i mogu!


Stevica Svetozar Rajčetić je rođen u pravim godinama, ali u pogrešno vreme. Za sebe tvrdi da je savršeno nesavršenstvo i potpuna negacija onoga kakvim ga ljudi vide. Živi u Beogradu, ali je duhovno uvek u Novom Sadu i možete videti njegovu siluetu kako sedi na zidinama Petrovaradina, zamišljeno gleda ka mostovima na Dunavu… Njegova poruka čitateljima i svim prijateljima glasi “In vino veritas”.

Editors choice