Sezona letovanja uveliko je tu. Do sada ste sa zavišću ispratile gotovo sve prijatelje na odmor, dok ste vi same ostajale da tužno gledate u kalendar odbrojavajući dane do svog letovanja. Ipak, sada se polako i taj trenutak približava i već je vreme da počnete da razmišljate o tome šta vam je sve potrebno za savršeno i bezbrižno letovanje.

Žene kao žene, odmah će pomisliti na nove kupaće kostime, laganu odeću za plažu i ostale “krpice” i naravno, neće mnogo pogrešiti. Ipak, s obzirom na to da ste već potrošile dovoljno novca na samo putovanje, makar kada je reč o ovim potrepštinama, možete slobodno iskoristiti i neki popust, zar ne? A zna se gde su cene najniže i najpovoljnije, a kvalitet najbolji – u Fashion Park Outlet Centru Inđija!

Samo u periodu od 23. juna do 3. jula Fashion Park nudi sjajnih 30% popusta na već snižene outlet cene. Samo u tom periodu imate prilike da najpoznatije i najprestižnije brendove kupite po znatno nižim cenama što predstavlja zaista veliku uštedu. Dakle, sasvim je moguće hvaliti se savršenim odevnim kombinacijama za koje čak niste potrošile mnogo para! Može li leto biti bolje?

header Spremite se za letovanje na popustu! logotipi Spremite se za letovanje na popustu!

Osim toga, ne propustite da ovog vikenda posetite i Nike radnju, jer od 24. do 26. juna ovaj poznati sportski brend daje dodatnih 20% popusta na ceo asortiman!

body Spremite se za letovanje na popustu!

Uživanje u letu je potpuno uz savršenu garderobu po još nižim cenama!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Comments