Dobro, de, znamo da je tek počelo proleće ali nekako čim se pojave ti prvi topli, sunčani dani, mi odmah mislimo na dalje i dalje, tačnije, na leto. I leto za nas nije samo ono vreme u godini kada počinje sezona godišnjih odmora, već i vreme kada počinje naša omiljena sezona u modnom smislu! Dakle, vreme je za nove trendove, nove odevne komade i nove kombinacije koje su vesele, šarene, slobodne… Prave letnje! A kako bi bila spremna za leto dok si rekla “sedam”, predstavljamo ti sedam ključnih komada koje će svaka trendseterka obožavati u mesecima pred nama!

Karirani komadi

Karirani dezen i to onaj koji da, tako je, podseća na kafanski stolnjak biće ponovo u trendu ovog leta. Ovo i nije tako loša stvar naročito zato što u ormaru sigurno imaš neku košulju ili suknju od ranije, sa početka dvehiljaditih, budući da se sličan dezen nosio i tada. Dakle, eto, modni trendovi se ponovo vrte u krug, a ako ove godine želiš da izgledaš drugačije, budi smela i ponesi jedan ovakav komad uz komad sličnog dezena kako bi dobila razigrani, trendi look. Upadljivi detalji poput cipela u jarkim bojama učiniće da izgledaš još bolje i modernije, poput prave modne blogerke.

trend 1 1 Spremna za leto u 6 koraka: Komadi koje će nositi sve trendseterke

Crop top na novi način

Crop top je takođe trend od ranije, ali ćemo ovog leta voleti nešto smeliju varijantu istog, i to onu koja je više “grudnjak top”. Nosi ga uz pantalone ili suknje visokog struka, a ako si ultra zgodna, slobodno pokaži trbušnjake u komadima sa plitkim strukom! Sigurno ćeš biti primećena!

trend 2 2 Spremna za leto u 6 koraka: Komadi koje će nositi sve trendseterke
Comments