Ovog leta zasenite sve svojim izgledom u savršeno odabranom kupaćem kostimu. Ove sezone u trendu su različiti modeli kupaćih kostima, a za koji ćete se vi odlučiti zavisi od vaše figure. Najvažnije je da pronađete kupaći u kom ćete se osećati dobro i koji će odgovarati obliku vašeg tela. Mi smo za vas izdvojili modele koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Možete se odlučiti za neki od kupaćih u cvetnom dezenu koji je popularan već nekoliko sezona. Jedan ovakav u belo-plavoj nijansi biće odličan izbor za plažu i za sve one dame koje žele da naglase retro izgled.

Crni kupaći je klasika, ali ako želite da ponesete girly izgled, odlučite se za kupaći u crnoj boji sa polukružno sečenim ivicama. Za one koji žele da naglase vintidž izgled, pravi izbor biće kupaći sa dubokim strukom.

Crno-bela kombinacija uvek je dobitna, pa će vas u ovakvom kupaćem svako primetiti!

Za one koji žele da izgledaju seksi na plaži, pravi izbor biće roze kupaći sa crnim trakama! Pogledajte ove savršene komade koji će naglasiti vaš izgled!

 

 

Kupaći7 Spremne za plažu: Sedam modela kupaćih kostima Kupaći6 Spremne za plažu: Sedam modela kupaćih kostima Kupaći5 Spremne za plažu: Sedam modela kupaćih kostima Kupaći4 Spremne za plažu: Sedam modela kupaćih kostima Kupaći3 Spremne za plažu: Sedam modela kupaćih kostima Kupaći2 Spremne za plažu: Sedam modela kupaćih kostima Kupaći1 Spremne za plažu: Sedam modela kupaćih kostima

Mirjana Radojević

Comments