Proleće nam je uskoro tu, ili bar volimo da mislimo da je tako. Kada prođe januar, sve je dosta lakše, te se onda kreće sa odbrojavanjem dana do ovog divnog godišnjeg doba, baš kao i kada odbrojavamo sekunde do ponoći, kada se čeka Nova godina. A kao i uvek, u novo godišnje doba treba ući pripremljen, spreman za sve ono što ti dani donose, a naravno, veoma je bitno biti spreman u modnom smislu, te osmisliti i naći ideje za nove, sveže autfite.

Kaputi će naravno i dalje biti jako popularni, samo što u trenutku kada Sunce sve jače greje savetujemo da on kao jedan statement komad bu u jarkoj boji, poput bordo, ljubičaste ili žute. Kombinujte ga uz jedan sveden autfit koji je sav od džinsa, te zaokružite celu priču nekim zanimljivim dezenom na obući ili drugim aksesoarima.

moda 11 Spremne za proleće: Kombinacije boja u kojima ćeš sigurno biti primećena

Jarke boje dominiraju kada dođe toplije vreme, ali s obzirom na to da postoje i oni prelazni periodi iz jednog u drugo godišnje doba, zato ne morate odmah da raskinete sa svim onim smirenijim bojama i tonovima. Iskombinujte dve ili tri različite nijanse zelene boje, te ćete tako dobiti jedan veoma lep monohromatski, ali ujedno i veoma zanimljiv autfit.

moda 21 Spremne za proleće: Kombinacije boja u kojima ćeš sigurno biti primećena
Comments