Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

2/3

Genralno, mnoge poznate ličnosti kroz svoje bogate karijere su imale faze kada su se ili farbali u srebrno ili koristili podtonove kako bi istakli svoju frizuru. U pitanju su poznate ličnosti kao što su P!nk, Ciara, Ariana Grande, Lady Gaga, Miley Cyrus, pa čak i modni mogul Rihanna. 

Uneti osveženje na svoju kosu u vidu ove boje je mega popularno sada, ali ne stoji baš svima ova boja, tako da je najbolje da se posavetuješ sa svojim frizerom.

Ne samo da je siva boja kose megapopularna na modnim pistama ove sezone, ovo je takođe i boja kose koja kad-tad stigne sve žene, i mnogo volimo šta ova boja simbolizuje – harizmu, večnu energiju, moć, fokus i moderna je.

View this post on Instagram

WHAT ABOUT US 8/10/17

A post shared by P!NK (@pink) on

Ako imaš prirodno tamniju boju kose, koren kose je možda bolje da ostaviš u tamnijoj varijanti kako bi držala sve opcije otvorene. Ovo će stvoriti iluziju mnogo moderne boje kose, dok će tvoj koren davati kontrast tvojoj boji kose.

Takođe, uvek pored svega toga možeš i ubaciti koji šaren pramen kose, tipa plavi ili roze kako bi bila spremna za festivalsku sezonu koja sledi tokom predstojećeg leta. Tako ćeš moći da veoma lako ukombinuješ sa kosom sve te lude festivalske kreacije koje su opcija za obući.

Takođe, ova boja može biti rizična u smislu da se jednostavno ispira mnogo brže nego ostale boje. Sa druge strane, dobra stvar je što se automatski ispira na plavo, pa veoma lako možeš da se ofarbaš u bilo koju drugu boju koju poželiš i da lagano nastaviš eksperimentisanje sa bilo kojom nijansom u širokom spektru.

Editors choice