Koliko puta ti se desilo da, spremajući se za neku važnu svečanost, rođendan, venčanje ili proslavu, nedeljama unapred zakazuješ tretmane u salonu lepote, kako bi se za tebe našao termin baš onda kada ti je potreban? A onda, ne daj Bože, moraš da otkažeš termin koji si zakazala, jer ti je nešto iskrslo? Znamo tu muku i razumemo te! Baš zato smo i rešili da te danas upoznamo sa jednom potpuno novim onlajn servisom, na kom brzo, lako i bez ikakvog stresa možeš zakazati jedan ili više kozmetičkih tretmana u najboljim kozmetičkim salonima u gradu.

sredi me SrediMe.rs: Samo jedan klik do potpuno NOVOG izgleda

Rešeni da inspirišu ljude da pronalaze nove načine da iskažu svoju lepotu, ali i da isprobaju sve novitete u svetu kozmetike, nege i lepote, i da pritom uživaju u tome, tim koji uređuje aplikaciju SrediMe.rs je na jedno mesto “smestio” sve kozmetičke salone u Beogradu, koje u pretrazi na njihovom sajtu možeš vrlo brzo i lako pronaći. Ogromna prednost ovog onlajn servisa upravo je mogućnost da pronađeš najbolje salone lepote, beauty i wellness usluge, bez mnogo lutanja i guglovanja. Bilo da želiš da tvoj novi omiljeni kutak za opuštanje i ulepšavanje bude u komšiluku ili u ma kom drugom delu grada, uz pomoć odlično ažurirane pretrage pronaći ćeš baš sve što ti treba.

Onog trenutka kada odabereš uslugu, salon ili wellness centar koji želiš, ne moraš juriti po svoj telefon, već je dovoljno da pogledaš slobodne termine i zakažeš onaj koji ti najviše odgovara. Brzo, lako i jednostavno! Da stvar bude još bolja, onlajn servis SrediMe.rs proširiće se i na ostale gradove u Srbiji, pa će devojke imati priliku da pronađu omiljeni salon i u svom gradu.

Comments