Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Srpska Naučna Televizija počinje s radom

Srpska Naučna Televizija počinje s radom

Srpska Naučna Televizija je jedina televizija u Srbiji okrenuta promociji i popularizaciji nauke, kulture i obrazovanja.

Prema rečima Generalnog direktora SNT-a, Jakova Petrovića, vizija Srpske Naučne Televizije je da postane vodeća naučna televizija na ovim prostorima u promovisanju obrazovanja, nauke, umeća, kulture i umetnosti, kao i pravih vrednosti svakog društva.

“Srpska Naučna Televizija poseduje svu neophodnu tehničku opremu, kao i studijski prostor za realizaciju programa u sopstvenoj produkciji”, istakao je glavni urednik SNT-a Miloš Kostić. On  je  najavio naučno popularne emisije koje će tim mladih, ambicioznih i kreativnih profesionalaca proizvoditi u sopstvenoj produkciji, kao i emisije stranih produkcija sa kojima ova televizija razmenjuje sadržaje.

SNT Slika 4. Na kaucu Srpska Naučna Televizija počinje s radom

Jedna od naučnih emisija u studiju Srpske Naučne Televizije

“Ostvarili smo saradnju sa uglednim institutima, naučnim fondacijama, univerzitetima, ambasadama i televizijskim stanicama, sa kojima razmenjujemo jedan deo edukativnog   programa”, izjavila  je  Danijela  Vasić, direktor marketinga  i komunikacija. “Ponosni smo na saradnje sa Kolumbija Univerzitetom, Djuk Univerzitetom, televizijskom stanicom  Rusija danas, ambasadom Japana u Beogradu, ali i mnogim drugima čija imena možete pogledati na  zvaničnom sajtu televizije”, dodala je gđica Vasić.

SNT Slika 2. Vesti Srpska Naučna Televizija počinje s radom

Vesti u produkciji Srpske Naučne Televizije

Srpska Naučna Televizija trenutno emituje program u eksperimentalnom formatu u kablovskom sistemu IPTV-a Telekoma Srbije i putem web paketa “Sve na klik”, a uskoro se očekuje emitovanje  signala i putem ostalih kablovskih operatera širom Srbije.

Srpska Naučna Televizija (SNT) je neprofitna televizijska stanica civilnog društva osnovana sa ciljem da nauka, umetnost, kultura i obrazovanje dobiju svoje zasluženo mesto u medijskom prostoru Srbije.

Osnivač Srpske Naučne Televizije je organizacija Komitet znanja Srbije (KoznaS) koja okuplja istaknute mlade srpske stručnjake, naučnike i umetnike, vođene istim ciljem i idejom o kreiranju modernog, inovativnog i na promene spremnog društva u Srbiji, društva znanja.

Primarna orijentacija Srpske Naučne Televizije usmerena je ka popularizaciji nauke, kulture i  umetnosti, edukaciji i informisanju sa akcentom na srpske naučne institucije i ustanove, domaće naučnike i njihova dostignuća. S obzirom na to da ovakvi programski sadržaji nisu u dovoljnoj meri medijski zastupljeni na našim prostorima, ovaj projekat predstavlja mogućnost da se aktuelne teme naučnog, kulturnog i obrazovnog karaktera na zanimljiv i inspirativan način približe širem auditorijumu, posebno mladima.

SNT Slika 11. Intervju sa Nikom V. Srpska Naučna Televizija počinje s radom

SNT i Nik Vujičić

“Napomenuli bismo da je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja upoznato sa radom i programom televizije i očekujemo da će izaći na razumevanje za podršku našem radu, s obzirom na to da delimo iste ciljeve”, izjavila je Danijela Vasić. “Takođe, dobili smo i usmenu podršku i pohvalu za osnivanje SNT-a od strane Ministarstva kulture i informisanja, a javnost će već biti obaveštena o svakoj saradnji koju u budućnosti napravimo”, dodala je gđica Vasić.

Podršku Srpskoj Naučnoj Televiziji dale su i mnoge institucije i ustanove iz zemlje među kojima su: Univerzitet u Beogradu, Rektorat Univerziteta u Beogradu, Univerzitet Umetnosti u Beogradu, Akademija umetnosti u Beogradu; Tim Strawberry Energy, Centar za promociju nauke (CPN), Srpska Akademija inovacionih nauka (SAIN) i još mnogi drugi. Do sada, posebno se ističe saradnja sa Fakultetom dramskih umetnosti, sa kojim ova televizija razmenjuje opremu i kadrove.

Više o Srpskoj Naučnoj Televiziji možete pogledati na www.sntv.rs.

Srpska Naučna Televizija – vaš ključ za ulazak u svet nauke, kulture i umetnosti.

Editors choice