Zamena polova simpatična je igra koju bismo lako mogli primeniti na Diznijevim likovima. Veoma nas interesuje kako će izgledati svi oni u promenjenim ulogama.

Danas muškarce pretvaramo u žene, tačnije, muške likove transformišemo u zanosne heroine. Malo igranja nikad ne škodi, pa baš da vidimo kako muškarcima poput Petra Pana stoji duga kosa.

Uostalom, red je da malo našminkamo ove likove, da na nešto zaliče.

Transformacija je i više nego uočljiva. Samo veliki ljubitelji Diznijevog rada mogli bi pomisliti da se iza princeza sa desne strane kriju neki drugi, stvarni likovi. Uprkos očiglednoj sličnosti u obliku lica i boji kose, izraz je isti.

Moramo napomenuti da su ovi projekti rađeni stručno, sa mnogo profesionalizma i dosta truda je uloženo da ovi crteži izgledaju baš ovako.

Slede kraljevi crtane transformacije. Ne dajte da vas slika prevari. Ovo je mala igra koja dolazi iz Diznijevog kraljevstva.

Ne, oči vas ne varaju, svi ovi junaci našli su svoje lepše polovine… ali zamalo.

158 Šta ako bi Diznijevi likovi zamenili polove? 242 Šta ako bi Diznijevi likovi zamenili polove? 334 Šta ako bi Diznijevi likovi zamenili polove? 431 Šta ako bi Diznijevi likovi zamenili polove? 524 Šta ako bi Diznijevi likovi zamenili polove? 619 Šta ako bi Diznijevi likovi zamenili polove?

Violeta Stojanović

Comments