Kažu da automobil koji voziš može da otkrije mnogo toga o tvom karakteru i ličnosti. Nismo sigurni da je ovo tačno kada su žene u pitanju, jer većina nas svoj auto tretira kao veliku torbu, a gepek kao cipelarnik! Retke su žene koje se razumeju u kubikažu i koncept dodatne opreme i, budimo iskrene, koliko god da smo feministički nastrojene i smatramo da sve možemo same (i uglavnom možemo), ipak više volimo da se oslonimo na mušku pomoć kada nam pukne guma!

Međutim, kada su oni u pitanju, to je već druga priča. Muškarci dugo i pažljivo biraju automobil: marku, model, kubikažu, opremu, boju, tip sedišta, broj vrata… Zamisli sebe ispred omiljenog makeup štanda u potrazi za karminom i recimo da je to najbolje poređenje! Zašto bi inače oni svake godine iznova i iznova išli na sajam automobila bilo da planiraju da kupe novi auto ili ne?! Nema mnogo logike, ali od svega toga prave veliku pompu, pa eto, neka im.

FiestaSlide01 Šta automobil koji je odabrao otkriva o njemu?

Psiholozi kažu da muškarci biraju automobil prema svojoj ličnosti i karakteru, bilo svesno ili ne. Nekada se radi o statusnom simbolu i utisku koji žele da ostave, a vrlo često je to nesvesna odluka – jednostavno ih privlači određena marka ili model. Upravo to je ono što ti može reći više o njemu i njegovoj ličnosti. Možda se radi o stereotipnim asocijacijama, ali one mogu biti vrlo precizne i tačne.

Zato dobro razmisli kakav auto tvoj dragi vozi ili koji bi auto želeo da ima, i kako se prema njemu ophodi – i možeš da saznaš mnogo toga o tome kakav je on i šta da očekuješ u budućnosti kada je vaša veza u pitanju.

Planira da se skrasi i želi porodicu

Moguće je da si u vezi sa ozbiljnim, odgovornim i samosvesnim muškarcem ukoliko on vozi neki praktični, gradski automobil, lep i uredan. Sam brine o svom automobilu i uživa u tome. On se neće opterećivati time da bude primećen zbog svog automobila, već će želeti da auto koji vozi bude odraz njegovog opuštenog i veselog karaktera i stila.

Pitaš se kakav bi to auto bio? Pa recimo nešto poput nove Ford Fieste:

Pati od sindroma “Petra Pana”

Muškarci koji voze klasične, sportske automobile uglavnom “pate” od “Petar Pan” sindroma. Njima je stalo da imaju brz auto i vole da budu u centru pažnje. Njemu trenutno verovatno nije stalo do ozbiljne veze i voli slobodu. Još ukoliko primetiš da tepa svom automobilu i zove ga “bebica” ili nešto slično, znaj da mu nikad nećeš biti na prvom mestu u životu!

Prepoznaćeš ga ako se na predstojećem sajmu automobila “zaljubi” u novi Ford Fiesta Active Crossover model: 

ford fiesta Šta automobil koji je odabrao otkriva o njemu?
Comments