Boja usana

Boja usana, boja mesa, suptilne bordo nijanse koje se ne ističu previše kada ih naneseš na usne i koje se stapaju sa njima simbol su skromnosti, ali i prefinjenosti. Verovatno više voliš da budeš sa strane, da budeš timski igrač, nego u centru pažnje, kao individualac. Naravno da ovo ne znači da si dosadna, naprotiv, ti imaš toliko toga da ponudiš svetu! Možda bi želela da neku ovakvu nijansu nosiš na prvom sastanku? U tom slučaju, isprobaj Avon True Colour ruž za usne u Pure Pink nijansi. Očaraćeš ga!

avon 3 Šta boja karmina koju voliš govori o tebi?

“Duboke” nijanse (braon, tamna boja vina)

Ruževi za usne u tamnijim bojama poput čokoladnih nijansi, tamno bordo nijansi, boje vina i sličnih “dubokih” tonova, pokazuju da si originalna, ali i zavodljiva i tajanstvena. Strpljiva si i ne žuriš da odmah dobiješ ono što želiš. Devojka si koja živi u trenutku i ne voliš da praviš ozbiljne planove. U ljubavi voliš osvajanje. Ako ti je dosadila svakodnevna makeup rutina, pokaži svoju senzualnu stranu odabirom Avon Mark karmina u bogatoj Truffle nijansi.

avon 4 Šta boja karmina koju voliš govori o tebi?

Za kraj, imamo za tebe i jednu lepu vest! Uz pomoć svojih omiljenih makeup proizvoda možeš da osvojiš 5×1 iPhone 7 ili 5×1 iPad Air 2! Potreban ti je najnoviji Avon katalog, a kada naručiš bilo koji makeup proizvod sa strana 3-17 u iznosu od 1199 RSD, dobijaš specijalnu karticu sa kodom koji treba da registruješ na sajtu www.avon.rs/Mark i – dobijaš pravo na učešće u ovoj odličnoj nagradnoj igri! Izvlačenje je 2. juna 2017. godine, zato, budi brza i igraj se sa šminkom!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Fotografije: Vesna Kojić

Ivana Tomić

Comments