Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Mi žene smo takve da obožavamo da procenjujemo svoju, ali i tuđu ličnost na osnovu najbanalnijih i ponekad najglupljih mogućih stvari poput oblika lica, načina na koji se smejemo, obliku noktiju, dužini prstiju… Možda jeste glupo, ali priznaćete da zabavlja! Uostalom, nekad se desi i da stvarno “ubodu”, a tada za nas nema veće radosti. A još ako iste te metode primenjujemo i na osobe koje nam se dopadaju, odmah u svojoj glavi pravimo slike i filmove, samo li pročitamo nešto što se uklapa u naše planove i maštanja. Pa, šta ćete, to vam dođe kao horoskop – u suštini, ne verujete u to što čitate, ako je nešto istina samo se nasmejete, ali ipak “ubijate” vreme ovom i sličnim zabavnim aktivnostima.

E, ako spadate u grupu upravo opisanih devojaka, verujemo da će vam biti zanimljivo da saznate šta to vaša boja kose govori o vašoj ličnosti. Zabavite se, a ako baš želite, možete i da poverujete!

Od crne do braon nijanse kose

Ako imate tamniju boju kose, znajte da okolina gleda na vas kao na atraktivne, inteligentne i profesionalne žene. Plavuše se obično smatraju pristupačnijim, ali su zato crnke i brinete mnogo privlačnije, makar ako je sudeći prema istraživanjima. Osim toga, vaša boja kose biće ocenjena kao prednost prilikom razgovora za posao, jer se upravo vi smatrate pametnijim, sposobnijim i vrednijim. Ipak, niste ni vi tako naivne i mnogi vas doživljavaju kao arogantne i “opasne” dame.

braon Šta boja kose GOVORI o tebi?

Editors choice