Šta biste voleli da u 2020. godini bude u trendu? Koje komade biste voleli da nosite? Šta je to što vas inspiriše i šta biste voleli da vidite i na drugima? Možda neki trend iz devedesetih, osamdesetih ili sedamdesetih? I sama znaš da se toliko toga vratilo da je možda i malo toga preostalo što bismo mogli da preuzmemo. Ipak, mi predviđamo koji bi to komadi mogli da budu i te kako popularni u narednoj godini. Vodili smo se naravno iskustvom iz prethodnih godina i zato ti savetujemo da već sada kreneš da štediš kako bi sebe opremila na najbolji mogući način u narednoj godini.

Naravno da smo uzbuđeni u vezi sa svim modnim momentima koji će se dešavati naredne godine, naravno da jedva čekamo da vidimo kako će sve to izgledati, ali sada da se fokusiramo na ono što je gotovo sigurno da nas očekuje u narednim mesecima.

Minimalizam 90-ih 

Devedesete će očigledno biti popularne još mnogo godina. Odnosno ono što su devedesete izrodile kada je moda u pitanju. Radujemo se da opet na nove načine ponesemo te retro komade, koje smo obožavali. Naravno da ćemo ih kombinovati sa modernim i trendi autfitima, ali svakako da će te note devedesetih dati posebnu čar našim odevnim kombinacijama. Glavnu reč tu vodi Bottega Veneta, brend koji je i te kako postao popularan ove godine i čiju popularnost ćemo tek da osetimo! Jednostavnost boja i komada biće aktuelna i u 2020. godini.

Neon komadi

Možda ne toliko zastupljeni u ovoj godini, ali svakako prihvaćeni, neon komadi dominiraće u narednoj godini. Ove godine se možda neko odvažio da ih nosi i u ozbiljnijim prilikama, ali je sledeća godina godina kada će neon biti i te kako popularan. I to ne govorimo samo o odevnim komadima, već i o aksesoarima, poput naočara za sunce, ali i sandala, torbi, cipela, nakita i ostalih sitnica. Brendovi Valentino, Wandler, Loewe su već i u ovoj godini probali da se priklone ovom trendu. 

Comments