Šta je ono što možeš da mu pružiš i da budeš sigurna da će ga to učiniti srećnim i zadovoljnim? Možda mu pružaš sve što umeš i daješ se maksimalno, ali ako postoji neka specifična stvar koju možeš, a propuštaš da učiniš, možda ti tumačenje njegovog horoskopa bude od pomoći.

Ovan

On voli da ga slušaš i obraćaš pažnju na ono što govori, naročito kad to uopšte ne traži od tebe. Ako pokažeš da si zapamtila i uvažila njegove primedbe i ako se tačno sećaš šta je prošli put govorio o nekoj temi, biće veoma zadovoljan. Da bude uvažen i da si osetljiva na njegove potrebe, a da on to ne mora posebno da zahteva od tebe, to ga čini srećnim.

Bik

Najsrećniji je kad jede svoju omiljenu hranu u intimi svoga doma, udobnosti svog kauča, uz omiljeni TV sadržaj. Zato mu priredi gurmansku večeru uz sveće i dezert koji ćete pojesti ušuškani na kauču, gledajući neki dobar film. Intimnost, udobnost i dobra hrana – to je recept za usrećivanje Bika.

Blizanci

Sa njima je lako – vole da znaju da su značajni i vredni, naročito na emotivnom nivou. Oni žele da znaju da se njihov uticaj i prisustvo u tvom životu posebno ceni.

Rak

Kad želi da bude sam, a ti mu to omogućiš sa puno razumevanja, biće veoma zahvalan. Takođe, voli da se mazi, da ga držiš u naručju i da se oseća bezbedno uz svoju ljubav.

horoskop1 Šta će tvog partnera učiniti najsrećnijim sudeći prema njegovom horoskopskom znaku?
Comments