Iz ličnog iskustva, najteže mi je kada treba da se obučem za neku neformalnu priliku poput odlaska na kafu, odlaska na fakultet i slično. Nekako, kada imam neki dress code koji zahteva svečanija prilika znam da tu nema mnogo izbora (makar u mom ormaru) – mala crna haljina rešava sve probleme! Ovako, zaista sam u stanju da beskonačno dugo upitno gledam u ormar tražeći da mi sa neba padne autfit koji će izgledati dobro i koji će mi se zapravo nositi, jer jedina stvar gora od “nemam šta da obučem” jeste ona “ah, ne nosi mi se to”!

Šta god da tebe trenutno muči, mi ti predlažemo casual autfit koji je savršen za ovakve situacije, a sjajna stvar je što ga lako možeš “iskopirati” budući da zahteva basic komade koje sigurno imaš u svom ormaru.

Dakle, s obzirom na to da je reč o neformalnoj prilici, i tvoj autfit treba da bude neformalan, pa ipak, ovo nije razlog da stylish crta odevne kombinacije trpi. Čak i u ovakvim ležernijim prilikama i te kako možeš da izgledaš moderno, a savremeni trendovi prate tvoje potrebe – svi ključni komadi koji čine ovaj stajling (midi teksas suknja, duks sa kapuljačom i sl.) već neko vreme su vodeći na listama street style trendova.

Eto, sada si spremna za sve što donosi tvoj opušteni dan!

Sve komade možeš pronaći u UŠĆE Shopping Centeru, a nas zanima da li ti se dopada ovakva kombinacija?

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments