Drage mame, tetke, sestre i sve vi koje imate svoju najomiljeniju devojčicu na svetu – da li ste već osmislile savršen poklon za nju koji ćete sakriti ispod jelke?

Da, igračke jesu zabavne, ali mi vam predlažemo da im ove godine ipak poklonite nešto drugo, nešto bolje i veće, nešto mnogo važnije – mogućnost da žive svoje snove! Svaka devojčica sanja o tome da bude princeza, a sigurni smo da i vaša ima svoju omiljenu. Pa onda, zašto im ne biste omogućili da se makar na dan, u nekoj posebnoj prilici koja je njima važna, osećaju poput omiljene lepotice iz bajke?

Novogodišnja kolekcija Lena Petra Girlswear, inspirisana princezama, stvorena je upravo sa tim ciljem – ako svaka od nas treba da se oseća i bude tretirana poput princeze, zar tome ne treba da učimo i svoje mezimice još od malih nogu? Osim usađivanja nekih pravih vrednosti i malo mašte, i odgovarajuće haljinice mogu da učine da se naše devojčice osećaju kao da žive svoju bajku!

lena petra 3 Šta da pokloniš svojoj najomiljenijoj devojčici?

Lena Petra Girlswear haljina “Giselle”

lena petra 4 Šta da pokloniš svojoj najomiljenijoj devojčici?

Lena Petra Girlswear haljina “Elsa”

Nežne boje, najfiniji materijali, elegantni fluidni krojevi i pažljivo osmišljeni detalji čine novu Lena Petra Girlswear kolekciju savršenim izborom za svaku svečanu priliku u kojoj vaša mezimica želi da zablista i oseti se posebno.

Zato, u novoj godini, podstaknite svoju devojčicu da nikada ne odustaje od svojih snova i pomozite joj na tom putu – sitnicama, ali onim pravim, koje podižu samopouzdanje i vraćaju veru u to da su čuda ipak moguća!

lena petra 7 Šta da pokloniš svojoj najomiljenijoj devojčici?

Lena Petra Girlswear haljina “Sissi”

lena petra 10 Šta da pokloniš svojoj najomiljenijoj devojčici?

Lena Petra Girlswear haljina “Holly”

Fotografije: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments